Sambata, 3 Decembrie, Buddha Bar Night – Violet Theme, la TAJ Restaurant!

Locul desfasurarii: Taj Restaurant

Organizator: Taj Restaurant

Sambata, 3 Decembrie, Buddha Bar Night – Violet Theme, la TAJ Restaurant!

Sambata, 3 Decembrie, la taj restaurant abordam o  tema inedita Buddha Bar Night, VIOLET, o culoare cu o energie speciala , o usa spre o alta lume, a romantismului si emotiilor. O lume a simbolutilor suprapusa in ritmuri muzicale de dj Ravin in albumul Buddha Bar X, Café Oriental.

Asa cum v-am obisnuit: muzica chill-out, decorul relaxant , varietatea de vinuri si diversitatea bucatariei asiatice sunt elementele care alcatuiesc acest concept. Budha Bar Night aduce atmosfera de club in restaurant, compilatiile alese de Dj- ul serii fiind extrase chiar din albumele BudhaBar.

Urmand exemplul locatiilor Budha Bar am gasit inspiratia sa cream Budha Bar Night, si sa transformam Taj in  <<a late dining restaurant>>, o destinatie pentru o iesire tarzie,  dupa ultimele tendinte in materie de mancare si divertisment.

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”. 

 

Despre INROMINDIA TRADING SRL

TAJ Restaurant Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300 E-mail: contact@tajrestaurant.ro Web site: www.tajrestaurant.ro

Confirmare pana la data: 3 decembrie 2011

Participare: Intrare libera