Sarbatorim 1 Martie, la Taj Restaurant!

BUCURESTI - 1 martie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Culoarea rosie simbolizeaza iubirea, iar albul divinitatea.Martisorul, o impletire a unui snur in rosu si alb simbolizeaza rentoarcerea la viata, renasterea, culoarea primaverii si a iernii care se impletesc intr-un talisman aducator de noroc si bunastare. Doamnele si domnisoarele care vor sarbatori 1 Martie la Taj Restaurant , vor primi din partea noastra un martisor pretios si norocos, trifoi sau potcoava...

Sarbatorim 1 Martie, la Taj Restaurant!

Începutul lunii Martie readuce unul dintre cele mai vechi şi frumoase obiceiuri româneşti - Mărţişorul. Închinată femeilor, sărbătoarea Mărţişorului,o datina cu o vechime de peste 8000 de ani, ramane vie si continua sa ne bucure la inceputul primaverii, marcand inca de pe vremea stramosilor nostri Anul Nou, sarbatorit la vremea aceea la 1 Martie, o sarbatoare dedicata zeului Marte, ocrotitorul câmpului şi al turmelor, căruia îi sunt dedicate sărbătorile primăverii, florilor şi fecundităţii naturii. 

Restaurant Taj reprezinta de 9 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 9 ani de arome si ritmuri exotice, castigand titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”. 

Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti

Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300

E-mail: contact@tajrestaurant.ro

Web site:  www.tajrestaurant.ro

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inromindia-trading-srl/sarbatorim-1-martie-la-taj-restaurant