Sarbatorim joi 31 Octombrie Halloween si Sambata 2 Noiembrie Diwali, la Taj Restaurant!

BUCURESTI - 24 octombrie 2013

Comunicat tip General in HoReCa

Noul Sezon a debutat la Taj Restaurant printr-o suită de evenimente, luna octombrie incheindu-se prin Halloween si Diwali - Festivalul Luminilor!
Joi 31 Octombrie si Sambata 02 Noiembrie vă invităm la Taj Restaurant pentru a sarbatori intr-un mod original sarbatoarea de Halloween si Diwali – Festivalul Luminilor! Decoratiuni spectaculoase, un meniu special si o surpriza pe masura, concert live ZUM & ANDREEA CREPCIA!

Desi le despart mari si oceane, India si America au un lucru in comun: sarbatoarea de Halloween! Joi, 31 Octombrie, Taj Restaurant petrece in stil American cu un décor fabulos, personal costumat, muzica live si un pachet special creeat pentru aceasta sarbatoare, format din: Starter la alegere din meniu, Fel de baza la alegere din meniu, Desert, Vin Rose, la doar 89 Lei de persoana.

Sarbatorim joi 31 Octombrie Halloween si Sambata 2 Noiembrie Diwali, la Taj Restaurant!

Sambata 2 Noiembrie sarbatoarea continua cu Diwali – Festivalul Luminilor! Aprinderea " Diyas", lampi de lut de iluminat, o modalitate de a multumi divinitătii pentru sanatate, bogatie, cunoastere, pace. Diwali este un festival minunat, un moment in care primim si oferim, tradiţia spune ca se ofera cadou dulciuri, imparţim cu cei pe care ii iubim momente unice, incercand sa ne bucuram de timpul rămas din acest an! Decor somptuos, muzica live, meniu tradiţional Indian creeat special pentru aceasta sarbatoare format din: Starter la alegere din meniu, Fel de baza la alegere din meniu, Desert,  Vin Rose, la doar 89 Lei de persoana .

Taj Restaurant reprezinta de 11 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 11 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.