SMART Sunday Brunch, cu “ VEDETE” culinare la Taj Restaurant!

BUCURESTI - 5 aprilie 2013

Comunicat tip General in HoReCa

In aceasta primavera in fiecare duminica, Taj Restaurant va propune o incursiune culinara de exceptie, un meniu cu „ vedete” culinare, la care veti asista si participa experimentand minunatul taram al bucatariei indiene. Restaurant Taj, va invita duminica aceasta sa luati parte la SMART Sunday Brunch, un concept All you can Eat, o demonstratie de rafinament si arta culinara.

“Vedetele” culinare ale acestei editii sunt prezentate intr-o combinatie inedita: Chiftelute de ceapa, Samosa, Kadai Gosht – Miel cu sos Kadai, Aloo Baingani – Cartofi cu vinete, Paine naan si Desert , Prajitura Desteapta, alaturi de cele peste 20 de feluri de mancare Indiana!

SMART Sunday Brunch, cu “ VEDETE” culinare la Taj Restaurant!

ALL YOU CAN EAT este abordarea Taj Restaurant pentru evenimentele gazduite in zilele de duminica unde, cu doar cu 65 de lei, in intervalul orar 12.00-17.00, poti savura  cel putin 20 de preparate cu specific indian, si nu numai, desertul, vinul si apa fiind din partea casei!

Restaurant Taj reprezinta de 10 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 10 ani de arome si ritmuri exotice, castigand timp de doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.