Taj Restaurant va propune MURGH TIKKA la Sunday Brunch!

Locul desfasurarii: Taj Restaurant

Organizator: Taj Restaurant

Taj Restaurant va propune MURGH TIKKA la Sunday Brunch!

În dupa-amiaza de duminică, atunci când toată lumea pare să fi dormit pana la pranz, delicatesele unui brunch sunt de preferat decat cele ale micului dejun.

Duminica aceasta Taj Restaurant, la Sunday Brunch, va propune sa degustati pe langa cele 20 de feluri de mancare, MURGH TIKKA, o  poveste culinara care  începea in urma cu 5000 de ani, atunci când tandoor, cuptoarele de lut, au fost inventate.

Bucatile de pui sunt marinate într-un sos condimentat de iaurt şi apoi fripte într-un cuptor fierbinte tandoori, si se servesc cu piaz ka chatni, un condiment pentru o varietate de mancaruri de orez si curry, fasii de lămâie şi pâine naan. Naan este pâinea celebrea din nordul Indiei, care se coace într-un cuptor tandoor distinctiv. Variaţiile de naan se constată din India la Asia Centrală, pana în Orientul Mijlociu.

Sunday Brunch este un concept All you can Eat, o demonstratie de rafinament si arta culinara. All you can Eat este abordarea pe care Taj Restaurant a lansat-o in primavara acestui an, special pentru evenimentele gazduite in zilele de duminica, unde, cu doar 65 lei, in intervalul 12:00-16:00, iubitorii de bucatarie indiana pot degusta aproximativ 20 de preparate cu specific indian, si nu numai, desertul, vinul si apa fiind din partea casei!

 

Despre INROMINDIA TRADING SRL

TAJ Restaurant Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300 E-mail: contact@tajrestaurant.ro Web site: www.tajrestaurant.ro

Confirmare pana la data: 6 noiembrie 2011

Participare: Intrare libera