Luati pranzul in “Casa de Piatra”

BUCURESTI - 14 martie 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Emisiunea “Casa de Piatra” va invita sa va asezati relaxati la masa... de lucru, la pranz, in fiecare sambata, incepand cu orele 13:00, pentru a savura o felie de viata oferita tuturor celor care cred in valorile familiei si in edificiile durabile.

Luati pranzul in “Casa de Piatra”

Adresata tuturor celor care pretuiesc trainicia si armonia familiei si a proiectelor acesteia, precum si demersurile interesante ale proiectantilor, arhitectilor si constructorilor care gandesc si executa proiecte dedicate familiei, “Casa de Piatra” va invita sa descoperiti armonia intre suflet si tehnologiile moderne, intre traditie si inovatie, echilibrul intre practic si estetic, intre natura si urbanism.

Va invitam sa construim impreuna casa dorita, de la proiectare la executie, cu perspectiva bucuriei de a o locui.
“Casa de Piatra” te invata sa locuiesti inteligent!

In editia din 15 martie, 2008, gazda emisiunii, Arh. Arpad Zachi va invita sa urmariti o amenajare semnata Arh. Radu Teaca, in completarea careia veti afla informatii despre noi produse si tehnologii din domeniul constructiilor: Adeplast, adezivul Mileniului III, Calidus, solutii ecologice complete, centrale termice cu peleti Biotech, Gealan, sistemul german anti-aruncat-banii-pe-fereastra si multe alte solutii interesante pentru orice locuinta moderna si confortabila.

Pofta buna si vizionare placuta!