Purmo instaleaza 'The Warm Society' si la Romtherm 2008

BUCURESTI - 5 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Compania Rettig va invita sa vizitati standul 35-36 din Pavilionul 14 de la Romexpo, in perioada 5-9 martie 2008, in cadrul expozitiei Romtherm.

Purmo instaleaza 'The Warm Society' si la Romtherm 2008

'Ne aflam la a cincea participare consecutiva la expozitia Romtherm, eveniment care ne ofera un prilej bun de a interactiona cu clientii si de a ne prezenta noutatile. Va asteptam si in acest an sa ne vizitati si va stam la dispozitie la standul nostru pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie si pentru a va expune beneficiile incalzirii incaperilor, in care spiritul The Warm Society, comunicat prin noul nostru concept de marketing, isi face simtita prezenta din plin”, afirma Tunde Sandor, Managing Director Rettig S.R.L..

Una dintre noutatile principale pe care compania Rettig vi le prezinta in acest an la Romtherm este, de fapt, o noua gama de produse Purmo: incalzirea prin pardoseala, un sistem complet care permite echilibrarea instalatiei si reglarea temperaturii din incaperi. Sistemul care completeaza oferta Purmo in Romania este alcatuit din distribuitoare prevazute cu debimetre si robineti de reglaj, dispozitive electrotermice, regulatoare de temperatura, placa de conexiuni, kituri pentru reglajul temperaturii agentului termic, module de comanda a pompelor, senzori externi de temperatura.
Incalzirea prin pardoseala satisface complet cerintele beneficiarilor cladirilor industriale si a complexelor de birouri si poate fi folosita cu succes in scoli, gradinite, spitale, in cladirile monumente de arta, muzee si biserici. De asemenea, se preteaza si la mentinerea calda pe timpul iernii, fara urma de zapada si gheata, a suprafetelor incintelor exterioare, a rampelor, locurilor de acces auto si a stadioanelor. Un interes in continua crestere fata de incalzirea prin pardoseala se observa mai ales la constructiile de locuinte. Purmo vine cu un produs premium!
Alte noutati pe care compania Rettig le prezinta la Romtherm sunt convectorii cu montaj in pardoseala, destinati zonelor din fata suprafetelor vitrate, echipate sau nu cu ventilator, acoperite cu gratare din lemn sau aluminiu vopsit in diferite culori si disponibile in diverse dimensiuni: de la 1000 mm la 3500 mm lungime.
Si in materie de radiatoare - produsele care au creat notorietatea brandului Purmo - standul de la Romtherm va prezinta noutati: noi modele de radiatoare panou si de baie, si cele decorative.

Unul dintre principalii producatori la nivel mondial si lider european in domeniu, brandul Purmo prezinta la Romtherm 2008 o serie de noutati menite sa atraga atentia dezvoltatorilor de proiecte imobiliare, precum si a consumatorului final.
Avand ca diferentiator al marcii echilibrul perfect intre calitate, design, fiabilitate si diversitate, toate produsele Purmo se bucura de succes crescand in piata romaneasca.

Vizitati-ne la Romtherm si la www.purmo.ro