Alegeți să trăiți verde! E VREMEA MESERIAȘILOR!

BUCURESTI - 8 iunie 2012

Comunicat tip General in Constructii, Media / Publicitate, Social

Emisiunea E VREMEA MESERIAȘILOR vă așteaptă ca în fiecare sâmbătă dimineată cu noi informații despre o viață verde. Mai exact, o viață confortabilă, economică și sănătoasă. În prag de alegeri, alegeți singurul program tv cu vedere la soare, care vă invită “Să trăiți verde!”

Alegeți să trăiți verde! E VREMEA MESERIAȘILOR!

Realizarea unei construcții de foarte bună calitate, durabilă și cu eficiență energetică mare, depinde în principal de trei factori: producătorul de materiale de construcții, arhitectul și constructorul. Proiectele de construcție sunt bune, materialele și produsele oferite de  producătorii români din domeniu sunt de cea mai bună calitate, și totuși, în România se mai construiește uneori prost, sub deviza ”merge și-așa”. Și această ediție a emisiunii E VREMEA MESERIAȘILOR este în primul rând un îndemn la profesionalism. Veți putea vedea cum un producător român de vată minerală încearcă să protejeze valoarea produselor sale de ignoranța și incompetența neprofesioniștilor prin înființarea unui centru de pregătire în incinta propriei fabrici de la Ploiești. Acesta va fi destinat, în principal, pregătirii montatorilor de sisteme de plăci de gips-carton și vată minerală. Cursurile includ o parte teoretică și de legislatie, precum și  o componenta practică, axată pe aplicarea corectă a diverselor metode și tehnici de punere în operă a soluțiilor și sistemelor producătorului român. Emisiunea va continua cu aceeași preocupare de a vă prezenta noi soluții de utilizare eficientă a energiei, de data aceasta prin reducerea pierderilor de căldură, prezentându-vă o lucrare de reabilitare termică a unui bloc, alta decât cele pe care poate le-ați văzut deja în toate orașele țării.

Din echipa de profesioniști care consideră că E VREMEA MESERIASILOR fac parte companii care confirmă prin demersul lor profesional că a sosit timpul celor instruiți pentru un viitor durabil: SIKA, ARCON, CARANDA, KOBER, CALIDUS și SAINT GOBAIN ISOVER.

Despre INSIDE BRAND

Despre emisiunea E VREMEA MESERIAȘILOR: un proiect-verde, orientat spre soluțiile optime care pot asigura o viață confortabilă, economică, ecologică și eficientă, încurajând orice inițiativă care vine în sprijinul unui stil de viață responsabil atât față de resursele proprii, cât și față de mediu și de economia națională. Pe scurt, emisiunea pledează pentru un stil de viață verde, sănătoasă din toate punctele de vedere, de la concept, până la materializare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inside-brand/alegei-s-trii-verde-e-vremea-meseriailor