Atentie, ...motor! Intra in cadru la Dora Photography Studio!

BUCURESTI - 19 iunie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Sambata, 20 iunie, incepand cu ora 10.00, Dora Photography Studio ii asteapta pe iubitorii de fotografie la un eveniment special, in cadrul Noptii Studiourilor Foto 2015!
Intrarea este libera, nu este nevoie de preinscriere! Loc de parcare asigurat!

Atentie, ...motor! Intra in cadru la Dora Photography Studio!
 Pe 20 iunie, Dora Photography Studio va pune la dispozitie o masina care face legatura intre metrou Berceni si studio cu urmatorul program: la fiecare ora fixa de la 10:00 pana la 24:00 plecare de la metrou spre studio; la fiecare ora fixa si 45 de minute, de la 10:45 la 23:45 plecare de la studio spre metrou Berceni. 

echipa Dora Photography Studio

Timp de 12 ore, studioul nostru isi deschide portile pentru toti iubitorii de fotografie, care vor sa descopere fascinanta lume din fata si din spatele camerei foto. Pe tot parcursul evenimentului, TU vei fi starul!

Poti sa vii cu familia, sa aduci modelul tau, prietenii si orice persoana interesata de a petrece o zi in studio!

10:00 - 11:00 primirea invitatilor si pregatirea modelelor

11:00 - 15:00 vino sa vezi cum se 'fabrica' o reclama de revista, de la A la Z! 

ATV Models - o provocare accesibila! Vei fotografia si pregati alaturi de echipa noastra o coperta de poveste! Tips & Tricks din partea casei

15:00 - 16:00 Fashion & Beauty photography - surprinde-ne modelele in cele mai fascinante posturi sau fii chiar tu protagonistul unei sedinte foto dedicate frumusetii!

16:00 - 20:00 CLUB Motorcycle: vino cu prietenii tai! Participi la o sedinta foto inedita cu motociclete, fie in postura de fotograf, fie in cea de model! Motocicletele, scenele si prelucrarea sunt din partea casei!

20:00 - 23:00 De la concept la produsul finit

ATV Models II - cum setam lumini, cum fotografiem corect si cum prelucram cel mai bine un concept cu ATV-uri! Tips & Tricks din partea casei!

23:00 - 24:00 discutii libere la un pahar de sampanie

CUM AJUNGI la Dora Studio din Bucuresti:

* de la metrou Berceni se poate lua microbuz maxi-taxi nr. 419 pana la studio (inainte de cladirea UTTIS trebuie sa coborati)

* distanta de la metrou Berceni la Dora Studio este de 10 km (15 minute) 

* va vom pune la dispozitie o masina care face legatura intre metrou Berceni si Dora Studio cu urmatorul program:- la fiecare ora fixa de la 10:00 pana la 24:00 plecare de la metrou spre studio- la fiecare ora fixa si 45 de minute, de la 10:45 la 23:45 plecare de la studio spre metrou Berceni

IMPORTANT !

* este necesar sa detineti un aparat foto dSLR (daca sunteti fotograf) pentru a va bucura de experientele fotografice puse la dispozitie

* machiajul si stilizarea sunt din partea casei pe toata durata evenimentului

* cafeaua, bautura si snaks-urile sunt din partea casei pe toata durata evenimentului

Citeste mai mult: Dora Photography Studio te invita la Noaptea Studiourilor Foto 2015

Despre INSIDE BRAND

http://dorastudio.ro/noaptea-studiourilor-foto-2015/

Vizitati-ne pe facebook:
https://www.facebook.com/DoraPhotographyStudio?fref=ts