Crama Oprisor lanseaza Caloian Rhein Riesling 2011

BUCURESTI - 4 aprilie 2012

Comunicat tip General in Media / Publicitate, HoReCa, Retail

Crama Oprisor, unul dintre cei mai importanti producatori de vinuri premium si super-premium din Romania, lanseaza vinul Caloian Rhein Riesling, recolta 2011, la cea de-a noua editie a Salonului International de vinuri VINVEST, organizat in perioada 6-8 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara.

Crama Oprisor lanseaza Caloian Rhein Riesling 2011
 Caloian Rhein Riesling 2011 este primul vin din acest soi lansat de Crama Oprisor. Pe langa mineralitatea tipica ii putem admira aromele fine, usor exotice, de citrice si mango. 

Liviu Grigorica, oenolog Crama Oprisor

„Caloian Rhein Riesling 2011 este primul vin din acest soi lansat de Crama Oprisor. Pe langa mineralitatea tipica ii putem admira aromele fine, usor exotice, de citrice si mango. Aciditatea buna ii accentueaza prospetimea si vioiciunea, iar nivelul relativ scazut al alcoolului il face usor de baut si foarte prietenos prin echilibrarea corpului delicat cu un postgust plăcut de fructe în parga.” - a declarat oenologul Cramei Oprisor, Liviu Grigorica.

Crama Oprisor este o investitie inceputa in anul 1999 ce consta intr-o crama moderna si o plantatie de vita-de-vie  pe o arie de 252 de hectare, situata in comuna Oprisor din Mehedinti, una dintre cele mai favorabile regiuni pentru  vinuri de mare calitate din Romania. Astazi, Crama Oprisor se numara printre cei mai importanti producatori si exportatori de vinuri purtand denumirea de origine Romania.

Despre INSIDE BRAND

DESPRE CRAMA OPRISOR
www.crama-oprisor.ro