Cramele Recas lanseaza "Castel Huniade"

BUCURESTI - 17 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, HoReCa

"Castel Huniade" este noua gama de vinuri lansata pe piata romaneasca si internationala de catre producatorul banatean Cramele Recas. Compusa din opt vinuri seci si demiseci, gama este disponibila incepand cu luna februarie 2012 in marile retele comerciale, la preturi in jurul a 17 lei / sticla.

Cramele Recas lanseaza
 Castelul Huniade este un monument istoric si cea mai veche cladire din Timisoara, finalizata la 1447 de catre Ioan de Hunedoara - exact anul primei atestari documentare a viilor de la Recas. Acest nume reprezinta foarte bine atat traditia, cat si personalitatatea locului de origine a vinurilor noastre. Noua gama raspunde - prin sortimentația marita, prin calitatea vinificatiei si prin prezentarea comerciala - tendintelor actuale de consum la nivel international. 

Ciprian Rosca, director comercial Cramele Recas

Castel Huniade va inlocui gama Castle Rock (care nu se mai imbuteliaza) atat pe piata din Romania, cat si in tarile unde aceasta era exportata, si va contine o sortimentatie mai diversificata: sub noul nume vor fi comercializate patru vinuri albe (Chardonnay, Fetească regala, Sauvignon blanc, Riesling), trei vinuri rosii (Cabernet Sauvignon, Merlot + Pinot noir si Merlot + Feteasca neagra) si un rose.

 

„Castelul Huniade este un monument istoric si cea mai veche cladire din Timisoara, finalizata la 1447 de catre Ioan de Hunedoara - exact anul primei atestari documentare a viilor de la Recas. Acest nume reprezinta foarte bine atat traditia, cat si personalitatatea locului de origine a vinurilor noastre. Noua gama raspunde - prin sortimentația marita, prin calitatea vinificatiei si prin prezentarea comerciala - tendintelor actuale de consum la nivel international”, a declarat Ciprian Rosca, directorul comercial al Cramelor Recas.

 

Compania Cramele Recas exploateaza o suprafata de aproximativ 800 de hectare vita de vie, situate in judetul Timis si 20 de hectare langa Minis (Arad) si are o capacitate de productie si stocare de aproximativ 9 milioane de litri, fiind dotata cu tehnologie de ultima generatie in urma unor investitii ce totalizeaza peste 10 milioane de euro. Producatorul banatean este unul dintre cei mai importanti exportatori de vin romanesc in tari precum Statele Unite, Marea Britanie, Japonia, Suedia, Canada, Estonia si Slovacia. Rezultatele obtinute de vinurile de Recas la cele mai importante concursuri de specialitate la nivel mondial au reconfirmat constant, in ultimii 12 ani, calitatea vinurilor cunoscute consumatorilor din Romania sub nume precum Cuvee Uberland, Solo Quinta, Sole, La Putere, Cocosul, V-Drinks sau Schwaben Wein.

Despre INSIDE BRAND

CRAMELE RECAS
www.recaswine.ro
www.facebook.com/CrameleRecas