Ești unicat! De ce nu ar fi la fel și tricourile pe care le porți ?

BUCURESTI - 27 iunie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Suntem liberi să ne exprimăm cum dorim și cum simțim, inclusiv atunci când vine vorba despre hainele pe care le purtăm. În magazine însă toate hainele sunt la fel. Vrând-nevrând, orice alegeri ai face, tot rămâi captiv într-o schemă standard, cea pe care ți-o propun ofertele de larg consum. Există însă și variante unicat, care să vină în întâmpinarea preferințelor tale exact cu modurile de expresie pe care ți le dorești.

Ești unicat! De ce nu ar fi la fel și tricourile pe care le porți ?
 Într-o societate care își propune să ne uniformizeze, transformându-ne inevitabil în consumatori de masă, avem nevoie să ne menținem și să ne valorificăm personalitatea, gusturile și înclinațiile. Chiar dacă în mod inevitabil răspundem ofertelor consumiste, avem față de noi înșine datoria să ne păstrăm individualitatea și opțiunile pentru propriile valori și preferințe. Tușele și nuanțele personale sunt cele care dau culoare și farmec vieții noastre! 

Alina Codin, https://www.facebook.com/alinacodinartist?fref=ts

Alina Codin, artist plastic specializat nu doar în pictură și grafică, ci și în confecționarea de obiecte unicat handmade, vă propune să apelați la soluții vestimentare inedite, originale, unice. Alegând ca suport vestimentar cel mai comod și mai practic obiect, mereu tânărul tricou, artista vă oferă posibilitatea de a alege pentru această vară câteva piese vestimentare care să vă reprezinte cu adevărat și care să vă ofere satisfacția că vă îmbrăcați într-un stil foarte personal, propriu și, mai ales, unicat!

O parte dintre tricourile realizate de Alina Codin, precum și alte lucrări ale acesteia pot fi vizualizate pe pagina de facebook a artistei: https://www.facebook.com/alinacodinartist?fref=ts

Oferta pentru tricouri completează o serie de multe alte obiecte artistice personalizate pe care artista le-a realizat în ultimii ani, precum și cursurile și atelierele de creație pe care Alina Codin le adresează deopotrivă persoanelor particulare, dar și companiilor care vor să le ofere angajaților sau clienților cadouri de suflet.

Recomandarea artistei este, de fapt, aceea de a-i îndrepta pe oameni spre propriul simț artistic și spre doza de creativitate care există, mai mult sau mai puțin exploatată, în fiecare dintre noi. În acest sens, ea oferă cursuri de pictură sau ateliere handmade companiilor care doresc să își încurajeze angajații să își dezvolte creativitatea și să își descopere talentul de a produce cu propiile mâini obiecte unicat. Pentru persoanele particulare, Alina Codin preia comenzi on-line, pe pagina de facebook sau la coordonatele de mai jos.

Dintre serviciile oferite de Alina Codin mai amintim: obiecte handmade pictate, textile pictate, pantofi pictați, tablouri, meditații la desen / pictură pentru adulți și copii, ouă pictate.

Despre INSIDE BRAND

Alina Codin
Art Director
alina.codin@freecolor.ro
0741 18 44 08 / 0723 31 41 07
http://www.freecolor.ro