E VREMEA MESERIAȘILOR de la SIKA!

BUCURESTI - 18 mai 2012

Comunicat tip General in Constructii, Media / Publicitate, Tehnologie

“E VREMEA MESERIAȘILOR”, singura emisiune tv cu vedere la soare, este promotorul soluțiilor inovatoare pentru reabilitarea și menținerea sănătății locuințelor, clădirilor și construcțiilor industriale, cu produse și tehnologii ecologice, economice, ultra eficiente.

E VREMEA MESERIAȘILOR de la SIKA!
 O nouă ediție a emisiunii E VREMEA MESERIAȘILOR, dedicată de această dată performanțelor SIKA, în care veți avea ocazia să vedeți produse care demonstrează aceeași eficiență fie că este vorba despre baraje sau despre parbrize, vă așteaptă sâmbată dimineață, 19 mai 2012, pe Kanal D, de la 9:00 la 9:30.

E VREMEA MESERIAȘILOR!

Valoarea oricărei investiții este dată de timp și, ca atare, de modul responsabil în care aceasta este gestionată, menținută și chiar îmbunătățită. În acest sens, SIKA România, liderul pieţei locale de materiale chimice pentru construcţii, consideră că sistemele Sika destinate reparaţiilor, consolidărilor şi protecţiilor vor câştiga, în continuare, o pondere sporită în business-ul companiei, în condiţiile în care segmentul de renovări continuă să fie dominant în piaţa de construcţii.

Apreciem abordarea celor de la SIKA România. Ideea de bază, pe care o salutăm, este spectrul larg în acționează într-o Românie bolnavă cronic, dar care răspunde bine la tratamentul elvețian. De fapt, totul se face în urmăriri de șantier, cu sigilări, consolidări, reabilitări, etanșeizări, impermeabilizări, lipiri, adică prin oprirea pierderilor de tot felul, mărind în schimb confortul și siguranța oamenilor”, afirmă Ion Alexandru, producătorul emisiunii “E VREMEA MESERIAȘILOR”.

În cei 10 ani de prezenţă pe piaţa locală Sika România a participat la dezvoltarea unora dintre cele mai mari proiecte pe plan autohton, precum: Aeroportului Henri Coandă-Otopeni, Autostrada Transilvania, Autostrada Soarelui – A2, staţia de epurare Glina, Stadionul Naţional, Parcul Eolian Fântânele şi Biblioteca Naţională.

O nouă ediție a emisiunii “E VREMEA MESERIAȘILOR”, dedicată de această dată performanțelor SIKA, în care veți avea ocazia să vedeți produse care demonstrează aceeași eficiență fie că este vorba despre baraje sau despre parbrize, vă așteaptă sâmbată dimineață, pe Kanal D, de la 9:00 la 9:30.

“E VREMEA MESERIAȘILOR”, “proiect-verde”, orientat spre soluțiile optime care pot asigura o viață modernă, economică, ecologică și eficientă, îi încurajează și îi susține pe MESERIAȘII secolului 21, care sunt, de fapt, proiectanții, producătorii, constructorii și, nu în ultimul rând, consumatorii capabili să reconsidere și să optimizeze calitatea vieții. Aceștia reprezintă inteligența verde, vie, fertilă și ei sunt cei care trebuie cunoscuți, recunoscuți și respectați de către guvernanți, finanțatori, administratori. Glasul lor trebuie să se facă auzit pentru reconstrucția României.   Din echipa de profesioniști care consideră că E VREMEA MESERIASILOR fac parte companii care confirmă prin demersul lor profesional că a sosit timpul celor instruiți pentru un viitor durabil: SIKA, SAINT GOBAIN, ARCON, KOBER, CALIDUS, POROTHERM, TONDACH, CARANDA, AGER, PELL-AMAR.

Despre INSIDE BRAND

Despre E VREMEA MESERIAȘILOR
Vă invităm în fiecare sâmbata dimineață, între 9:00 și 9:30, la o nouă întâlnire pe tema unui stil de viață care să vă readucă speranța în case, eficiența în conturi, prospețimea verdelui în privire și multe idei sănătoase și eficiente despre cum să trăiți verde!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inside-brand/e-vremea-meseriailor-de-la-sika