Eva Maria are nevoie de ajutorul nostru!

BUCURESTI - 26 ianuarie 2011

Comunicat tip General in Social

La nici 4 anisori (ii implineste pe 27 ianuarie), Eva Maria a fost diagnosticata cu Leucemie Acuta Limfoblastica tip L1. Diagnosticul a venit ca un trasnet. Odata cu internarea la Spitalul Fundeni. 
In vederea urmarii unui tratament intr-o clinica specializata din strainatate, tratament ce se desfasoara in mai multe etape, suma necesara spitalizarii este de 60.000 de euro, bani de care familia nu dispune.
 Sa ne adunam bunatatea, sa ne adunam generozitatea si s-o ajutam pe Eva Maria!

Eva Maria are nevoie de ajutorul nostru!
 Tratamentul, care ma poate salva, costa foarte mult si parintii mei nu au acesti bani. Pentru tot ajutorul, oricat de mic, pe care mi-l veti acorda, va multumesc din suflet si va doresc sa nu fiti niciodata bolnavi. Si pentru un gand bun, va multumesc. Daca nu aveti posibilitatea sa donati bani, va rog sa trimiteti mai departe mesajul meu. Eu stiu ca exista oameni cu suflet mare si care ma vor ajuta, trebuie doar sa afle povestea mea. 

Maria Eva, 4 ani

Iata povestea ei:

Ma numesc Eva Maria si inca nu am implinit 4 ani. Sunt o fetita blonda cu ochii ca murele si sunt foarte vesela. Primele trei aniversari le-am trait impreuna cu cei care ma iubesc: mama, tata, Radu – fratele meu si cu bunicii.

Pe 27 ianuarie voi implini 4 ani, dar cei care sunt acum cu mine sunt oameni necunoscuti. Sunt imbracati in halate albe si vorbesc despre mine cu niste cuvinte pe care nu le inteleg.

Langa mine sunt si mama si tata. Ma privesc cu dragoste, ma rasfata, parca mai mult ca de obicei, dar si ei vorbesc despre ceva ce nu inteleg – spun ca sunt grav bolnava. LEUCEMIE ACUTA LIMFOBLASTICA tip L1 – acesta este diagnosticul meu.

Eu nu stiu despre ce e vorba. Stiu doar ca ii iubesc pe parinti, pe Radu, pe bunici. Iubesc papusile, jucariile si copiii. Mie nu imi place aici. Eu vreau sa desenez, sa spun poezii, sa cant, sa ma joc, sa ma plimb, vreau sa descopar lumea, iubesc viata.

Vreau sa ma intorc acasa, in lumea pe care o cunosc si unde ma simt cel mai bine. Vreau sa-mi serbez ziua de nastere ca de fiecare data. Cu tort. Si sa-mi cante toti “La multi ani”. Si vreau sa traiesc ca pana acum – cu veselie, zambete, cantece, copii si impreuna cu cei pe care-i cunosc. Si mami sa nu mai planga…

Ca toate acestea sa poata deveni realitate am nevoie, URGENT, de ajutorul dumneavoastra. Tratamentul, care ma poate salva, costa foarte mult si parintii mei nu au acesti bani. Pentru tot ajutorul, oricat de mic, pe care mi-l veti acorda, va multumesc din suflet si va doresc sa nu fiti niciodata bolnavi. Si pentru un gand bun, va multumesc. Daca nu aveti posibilitatea sa donati bani, va rog sa trimiteti mai departe mesajul meu. Eu stiu ca exista oameni cu suflet mare si care ma vor ajuta, trebuie doar sa afle povestea mea.

Daca doriti sa o ajutati pe Eva Maria sa se faca bine puteti dona bani in conturile:

Cont in lei BRD - RO12BRDE426SV42546784260

Cont in euro BRD - RO04BRDE426SV42546944260

Pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa doneze sange pentru Eva Maria, Adresa Centrului de transfuzie sanguina Bucuresti este Strada C. Caracas nr. 2-8, sector 1

Despre INSIDE BRAND

contact@mariaeva.ro

0745 142 492

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inside-brand/eva-maria-are-nevoie-de-ajutorul-nostru