Evadare cu xscape

BUCURESTI - 1 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Simți că vara ți-a invadat sufletul, dar drumul spre birou și cel spre casă rămân singurele evadări din rutina de peste zi. Simți că spiritul de aventură clocotește în prima ceașcă de cafea a dimineții, dar cel mai neastâmpărat lucru care îți rămâne de făcut este să ieși seara la o bere în oraș. Simți, așadar, că resursele tale de adrenalină rămân blocate. Toate activitățile zilei curg și decurg în virtutea obișnuinței, dar imaginația și dorința ta de distracție creativă își cer în continuu drepturile. Obiectivul tău este simplu, evadează!

Evadare cu xscape
 Ușa se închide în spatele tău, ești blocat înăuntru... timpul se scurge, ai doar 60 de minute la dispoziţie... Obiectivul tău este simplu: evadează! Poţi face faţă presiunii? Poţi rezolva toate enigmele astfel încât să gasești cheia spre libertate? Este numai o modalitate de a afla: Acceptă provocarea și rezervă-ți evadarea! 

www.xscape.ro

Este simplu, pentru că ai (de) unde să evadezi. Evadează cu xscape!

În inima Bucureștilor, la un pas de km 0, stă ascunsă comoara pe care o aștepti de multă vreme. Comorile, însă, se caută, nu se așteaptă! Așa că ar fi cazul să o cauți și să o descoperi, mai ales că asta e mai simplu decât te-ai aștepta. Un email la office@xscape.ro sau o vizită la https://www.facebook.com/XscapeBucharest îți vor aprinde imediat imaginația. Camera Black Flag te așteaptă pentru a te smulge din cotidian și pentru a te hrăni cu doza de aventură de care ai atâta nevoie pentru a te descărca de tot stresul acumulat. Cu inteligență, creativitate, fun și prin redescoperirea copilului din tine, vei constata că ești un pirat ... deloc expirat.

Camera Black Flag din București, / îți provoacă imaginația cu teme piraterești, / ademenindu-te să dovedești / cine ești!

Camera Black Flag te transpune în atmosfera misterioasă a unei corăbii în care evadarea are în sfârșit farmecul pe care îl cauți în hățișul și monotonia vieții pe care ți-o servește prea citadin orașul. Distracția este completă, pentru că îi ai alături pe prietenii tăi, iar eroii poveștii sunteți doar voi. Pirații din Caraibe sunt mici copii...

Pe scurt, iată care-i piesa:

Te închidem într-o cameră!

Da, ai auzit bine! Te închidem într-o cameră împreună cu echipa ta. Dar există o cale de ieșire. Trebuie numai să fii foarte atent la tot ce este în jurul tău, să-ţi folosești inteligenţa și să dai frâu liber imaginaţiei. Era sa uit ... pune-ţi colegii la treabă ... lucrul în echipă este esenţial.

Folosește-ţi inteligenţa!

Blocat într-o cameră și aparent nicio cale de ieșire? Descoperă compartimente ascunse, caută indicii și rezolvă enigme să poţi găsi cheia. Obiecte misterioase și multe surprize ascunse vor face evadarea dificilă. Ești destul de ingenios să rezolvi misterele și să te eliberezi? 

Timpul se scurge!

Ai 60 de minute la dispoziţie să găsești calea spre libertate. Dacă reușești să evadezi la timp vei ajunge în galeria noastră cu celebrităţi. Dacă nu, venim în ajutorul tău și te eliberăm ... sunt și alţii care așteaptă, să știi. Oricum, când cele 60 de minute expiră, îţi garantăm că te vei simți eliberat!

Despre INSIDE BRAND

www.xscape.ro