Ia jocul in serios. Vino la expozitia RoLUG in acest weekend

BUCURESTI - 17 iulie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Live site

In perioada 8.07 - 26.07.2015, RoLUG (Grupul utilizatorilor LEGO® din Romania), in colaborare cu Muzeul National Tehnic “Dimitrie Leonida”, organizeaza expozitia de constructii LEGO® “Under Construction – Parterul”.

Ia jocul in serios. Vino la expozitia RoLUG in acest weekend
 Vizitatorii pot participa la o tombola cu premii LEGO®oferite de CleverToys si primesc un voucher de discount pentru achizitii de seturi si piese LEGO®din magazinul online CleverToys.ro, unul dintre colaboratorii si sponsorii nostri. 

RoLUG

Aflat la prima expozitie de acest gen in calitate de organizator - RoLUG avand participari si la alte expozitii nationale si internationale de modele LEGO®- grupul de designeri, constructori si colectionari entuziasti, membri ai RoLUG, va invita sa admirati seturi originale LEGO®si creatii proprii, montate intr-un layout original, ce reprezinta un oras de mici dimensiuni. 

Vizitatorii au ocazia sa recunoasca o parte din varietatea seturilor LEGO®din diverse teme, precum: City, Creator, Simpsons, Pirates, Trains, Tehnic, Arhitecture, Ideas, Bionicle,  Elves, Mixels, s.a., seturi ce reprezinta doar o mica parte din colectia membrilor RoLUG.

De asemenea, pot fi admirare creatii proprii - diorame, personaje, autovehicule, mozaicuri, modele cinematice sau statice, proiectate si construite de membrii RoLUG, indemnand vizitatorii sa-si imagineze multitudinea si diversitatea creatiilor ce se pot construi din piesele LEGO®.

In cadrul expozitiei poate fi admirata o creatie proprie a Ambasadorului LUG-ului Beokocka din Serbia, unul din prietenii nostri, care este un cunoscut creator de modele in lumea pasionatilor de LEGO®. 

Copiii au amenajat un spatiu special, unde pot construi orice creatie isi imagineaza ca poate fi realizata din caramizi LEGO®clasice.

Expozitia este deschisa de miercuri pana duminica, in intervalul orar 10:30-18.00.

In data de 25 iulie, RoLUG organizeaza in parcul Carol I concursul Trial Truck / Offroad Contest, editia nationala de Vara 2015. Membrii RoLUG si invitatii lor isi vor etala cele mai performante masini telecomandate, construite din piese LEGO®Technic, cu care vor participa in marea confruntare pentru castigarea competitiei. 

Vizitati-ne si pe:

http://www.rolug.rohttps://www.facebook.com/rolug.ro

Despre INSIDE BRAND

http://www.rolug.ro
https://www.facebook.com/rolug.ro