În culisele Xscape Bucharest, mai tare ca la orice concert

BUCURESTI - 12 august 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Live site

Xscape Bucharest, singurul loc de evadare care oferă experiențe FUNtastice, a pregătit atracții și pentru fanii de muzică rock. Devenită celebră pentru provocările din camera Black Flag ale piratului Black Bart, zona de evadare spectaculoasă amplasată în inima Bucureștilor are rezerve nelimitate de adrenalină și pentru împătimiții de muzică. Rezervă-ți un loc pe www.xscape.ro dacă arzi de curiozitate să pătrunzi în backstage. Acolo se găsește mult din ceea ce iubești pe scenă.

În culisele Xscape Bucharest, mai tare ca la orice concert
 Ca și cum nu era suficient de ademenitoare perspectiva de a descoperi secretele BACKSTAGE, Xscape Bucharest vă oferă și o promoție specială, valabilă până la 31 august 2015: de luni până duminică, între 10:00 și 22:00, 2 până la 5 persoane evadează FUNtastic pentru doar 31 de lei/pers! Rezervă ACUM! 

www.xscape.ro

Se știe, fanii adevărați nu se mulțumesc numai cu arena de concert. Ei nu vor doar să își vadă și asculte formațiile preferate, ci visează să le spună acestora cât de mult îi prețuiesc. Ei vor să ajungă cât mai aproape de idolii lor, să le vorbească, să le declare cu entuziasm simpatia și să le smulgă măcar un autograf dacă nu și câteva minute de atenție sau de conversație. Toate acestea înseamnă trăire intensă, evadarea din obișnuitul cotidian, o experiență unică. Adică exact ceea ce știe cel mai bine să ofere Xscape Bucharest. Aici experiența unică se transformă într-un prilej de a evada FUNtastic. Adrenalina stârnită la un concert este apă de ploaie pe lângă torentul de senzații, provocări și satisfacții pe care le trăiești în încercarea de a ieși din camera Backstage.

Vei vedea, merită efortul! La Xscape Bucharest ești la un pas de a primi nu doar felicitări, ci și un V.I.P. Pass pentru tine și prietenii tăi la concertul anului! Invitaţia îţi permite accesul în backstage, unde ai șansa să îi cunoști personal pe membrii formaţiei favorite și, la finalul concertului, să cânţi alături de ei pe scenă! 

Ajungeţi la arenă și sunteţi invitaţi în cabina trupei. Numai că... surpriză!!! V-aţi trezit încuiaţi înăuntru. Credeaţi că-i atât de simplu? Doar este concertul anului! Trebuie să meritaţi acel V.I.P. Pass! 

Drept urmare organizatorii v-au pregătit o cameră plină de mistere pe care va trebui să le rezolvaţi înainte de terminarea concertului. Numai astfel veţi putea ajunge la timp pe scenă să cântaţi alături de formaţia favorită. Alternativa? Rămâneţi blocaţi și după ce se termină concertul ajutaţi la curăţenie.
 Și în acest caz, spiritul FUNtastic rămâne în vigoare!

Detalii și rezervări pe www.xscape.ro

Despre INSIDE BRAND

www.xscape.ro