Lansare Himalaya Travel, direct pe pârtie

BUCURESTI - 10 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Turism

Acum e oficial! Himalaya Travel este în acțiune.

O fi lungă toamna, dar nu avem cum să uităm că se apropie vacanța de iarnă și nici că ea este unul dintre cei mai iubiți pedagogi, tocmai pentru că știe să le predea copiilor cele mai utile și plăcute lecții! Lecții despre descoperirea comorilor din suflete, despre magia forțelor proprii, despre prietenie și despre senzații reale, memorabile și pline de viață!

Lansare Himalaya Travel, direct pe pârtie
 Înscrieți-vă copilul într-o tabără de schi sau snowboard din sezonul 2014-2015, până la 15 noiembrie 2014 și puteți câștiga o tabără gratuită în România. Vizitați-ne la http://himalayatravel.ro/promotie/ 

HIMALAYA TRAVEL

Pe 29 octombrie, la ceas de seară, așa cum e potrivit pentru poveștile frumoase, echipa Himalaya Travel și-a strâns prietenii pentru a face un “memories-storm” și pentru a prilejui întâlnirea dintre chipurile și vocile din spatele telefonului. Parola de acces la eveniment a fost chiar numitorul comun al participantilor: suma dintre un zâmbet larg și dragostea pentru dorul de ducă. Tipic pentru matematica timpului liber petrecut cu farmecul poveștilor. Cum vă spuneam, tot o școală și vacanța, doar că ceva mai pe limba copiilor. Iată cum a decurs lansarea oficială:

Ca într-un spectacol, totul a început când ultimul dintre noi și-a pus tricoul – costumul care ne făcea unul. Din acel moment eram Luci, Matei, Tibi, Radu, Nico, Drobeta, Marian “de la Himalaya Travel”. Ne-am identificat cu echipa.

Au venit primii copii, Ioana și Daria. Magazinul Himalaya s-a transformat dintr-un spațiu comercial în spațiul intim în care ne-am strâns prietenii.

După cum am promis am povestit ce vom face iarna aceasta, unde vom merge, cu cine vor merge copiii. A fost minunat feed-back-ul părinților,  au luat cuvântul deși erau vizbil emoționați.

Am făcut cunoscută colaborarea noastră cu Centrul HelpAutism într-o campanie de responsabilizare socială, despre care vom vorbi detaliat în luna decembrie.

David Neacsu ne-a surprins prin discursul său despre ce înseamnă trasele montante, despre curajul de a merge pe munte cu copii ( noi am crezut că va prezenta doar colecția LegoTech).

“Eu i-am dat doar numele Himalaya, în rest s-a descurcat singură” a marturisit David despre Luciana. Totodată a lansat o invitație binevenită pentru părinți de a ieși și ei la munte. Adevărul este că exemplul personal e cel mai potrivit pentru cei mici, așa că susținem mai departe inițiativa de a scoate părinții din casă.

Și pentru că exemplul personal nu înseamnă cuvinte, ci acțiune, Himalaya Travel anunță că lansarea oficială a fost chiar trambulina spre lansarea pe pârtie, oferindu-le celor care vor să se bucure cu adevărat de vacanță o promoție pe măsură!

Promoție până la 15 noiembrie 2014

Înscrieți-vă copilul într-o tabără de schi sau snowboard din sezonul 2014-2015, până la 15 noiembrie 2014 și puteți câștiga o tabără gratuită în România.

Extragerea care va desemna câștigătorul va avea loc pe 17 noiembrie 2014. În aceeași zi va fi anunțat câștigătorul tombolei. Regulamentul promoției este disponibil pe http://himalayatravel.ro/regulamentul-promotiei/

Taberele în care vă puteți înscrie pentru a participa la promoție și formularul de înscriere se găsesc listate pe http://himalayatravel.ro/promotie/

Înscrierile se pot face și trimițând un e-mail la inscrieri@himalayatravel.ro.

Despre INSIDE BRAND

DESPRE HIMALAYA TRAVEL
Pentru orice informatii va stam la dispozitie la numerele de telefon 0722.474.317 si 0742.127.127 sau la adresa de e-mail inscrieri@himalayatravel.ro

www.himalayatravel.ro
facebook.com/taberehimalayatravel