REHAU şi MARICON - Suntem mândri să susţinem tânăra generaţie sportivă!

BUCURESTI - 17 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Sport, CSR

Rehau și Maricon sunt sponsori în acest sezon ai echipei de baschet pentru juniori U14 - BC SLAM CONDORS – 1999 - prima școală de baschet privată pentru copii din București și a doua din România, afiliată Federației Române de Baschet.

REHAU şi MARICON - Suntem mândri să susţinem tânăra generaţie sportivă!

Unul dintre mesajele esențiale ale BC SLAM, special pentru copii, este acela că baschetul, ca și preocupare, este extrem de folositor în formarea unei personalități complexe.

Valorile pe care acest sport le cultivă în oameni – muncă, seriozitate, consecvență, fair-play, tenacitate, încredere în forțele proprii, spirit de echipă și de competiție, gândire strategică, rezistență și prezență de spirit – sunt toate premize pentru o dezvoltare personală temeinică și utilă deopotrivă pentru sine și pentru semeni.

Numai indivizii astfel formați pot genera progres, iar suportul oferit de REHAU și MARICON juniorilor de la U14 – BC SLAM CONDORS – 1999 este o confirmare a încrederii pe care cele două companii o au într-un viitor construit pe calitate, valoare și performanță. Ca întreprindere activă pe plan internaţional şi angajator responsabil, REHAU se implică mai departe de activitatea sa comercială propriu-zisă.

Compania sprijină în întreaga lume şi în cele mai diverse domenii sociale cauza ecologică, socială şi culturală. Obiectivul REHAU este acela de a-și asuma responsabilităţi sociale pe termen lung, cu un efect durabil. Din 1992 MARICON se dezvoltă pe baza reputației create de clienții săi.

Compania este preferată pentru profesionalism, onestitate și flexibilitate. Asociindu-se cu convingere principiilor și valorilor pe care le promovează spiritul sportiv, MARICON se implică activ în susținerea sportivă cu fair-play. REHAU și MARICON, reprezentanți ai performanței în domeniile lor de activitate, se bucură că au ocazia să susţină în calitate de sponsori tinerele talente ale baschetului românesc şi le urează juniorilor mult succes în câştigarea campionatului!

Despre INSIDE BRAND

www.rehau.ro
www.maricon.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inside-brand/rehau-si-maricon-suntem-mandri-sa-sustinem-tanara-generatie-sportiva