RoJAM a dat tonul la aventura

BUCURESTI - 16 august 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, ONG

Spirit de aventura, incredere in propriile forte, testarea limitelor si muuulta adrenalina! Participantii RoJAM isi alimenteaza programul cu toata energia necesara pentru atelierele de escalada, slackline si unul dintre cele mai lungi sisteme de tiroliana din tara, masurand circa 200 de metri.

RoJAM a dat tonul la aventura
 Slackline chiar nu am mai facut, a fost un lucru nou pentru ca nu stiam de sportul asta! 

Ana Marinoiu, cercetas Valcea, centrul local Mircea cel Batran

Mai mult decat o doza de adrenalina, activitatile cuprinse in departamentul de ,,Aventura” contribuie la familiarizarea cercetasilor cu tehnici de orientare precum geocaching, orientare cu busola sau cartare, transformand imprejurimile orasului Saliste intr-un adevarat teren de antrenament.

,,Slackline chiar nu am mai facut, a fost un lucru nou pentru ca nu stiam de sportul asta.”, marturiseste Ana Marinoiu, temerar la centru local ,,Mircea cel Batran” Valcea, care e ,,Gata Oricand” sa repete experienta cu entuziasmul ce pare sa fie starea generala a taberei. 

RoJam 2011 este organizat cu sprijinul a numerosi sponsori si prieteni ai cercetasiei, carora ONCR le multumeste pentru ca au ales sa investeasca in educatia tinerilor romani. 

Lista sponsorilor:

Sub înaltul patronaj al Presedintelui Romaniei, Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Primaria Municipiului Sibiu, Consiliul Judetean Sibiu, Primaria Orasului Saliste, World Scout Foundation, Stiftung, Mercedes-Benz, European Scout Foundation, Danone, BCR, MIC.RO, SanoVita, Smurd, Stage Expert, STIRIONG.RO, Lumebuna.ro, Falcon, Bilbor, RCS & RDS, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Recolamp, Asociatia Pro Democratia, Creative Nuke Explosive Ideas, Studentul.info, evenimentestudentesti.ro, StiriDeBine, Romania Pozitiva, Blogunteer.ro, CROS, Fundatia Soros, Kiss FM si COMUNICATEDEPRESA.RO

Vizitati-ne la www.rojam.ro  si  www.scout.ro

Cercetasia este o miscare educativa a copiilor si tinerilor, bazata pe voluntariat, cu caracter apolitic, deschisa tuturor, indiferent de nationalitate, rasa, sex, credinta sau conditie sociala, in concordanta cu metoda Scout. Cercetasia contribuie la dezvoltarea tinerilor, in vederea implinirii lor fizice, intelectuale, sociale, spirituale, pentru a deveni cetateni responsabili ai comunitatii locale, nationale si internationale.

Despre INSIDE BRAND

Despre Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei
Misiunea Cercetasiei in societatea romaneasca este de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori bazat pe o Promisiune si o Lege, de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, in care oamenii sunt impliniti ca indivizi si joaca un rol constructiv in societate.

Cercetasia a fost fondata de catre tinerii care au raspuns ideilor si idealurilor formulate in lucrarea “Scouting for Boys”, scrisa de Baden Powell, in 1908. Ideea initiala nu a fost aceea de a crea o organizatie pentru tineret, ci, mai degraba, de a promova niste idei pentru educarea caracterului asa-zis “de cercetas”. In 1922 Asociatia Cercetasii Romaniei devine membru fondator al Organizatiei Mondiale a Miscarii Cercetaseşti. In prezent, in Romania, peste 2.500 de membri isi desfasoara activitatea in 55 de filiale din toata tara.