„Vara in Alb”, campanie de promovare a vinului, unica in Romania

BUCURESTI - 12 iulie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

A inceput „Vara in Alb”, cea de-a doua etapa a campaniei demarata in urma cu doua luni de Vinul.Ro. Este o manifestare unica in Romania ce are ca principal obiectiv promovarea vinului si a consumului generic de vin.

Traieste vara in alb

Vara in alb este cea de a doua etapa a miscarii vinul.ro pentru promovarea generica a consumului de vin, pentru pozitionarea superioara a vinului in constientul clientilor si pentru incurajarea stilului de viata asociat acestui produs. Speram ca bucuria si placerea de a ciocni un pahar de vin cu prietenii sa se regaseasca in cat mai multe inimi si sa devina un obicei de consum care sa insoteasca diversele priejuri fericite care ii aduc pe oameni impreuna.

Cezar Ioan, publisher vinul.ro

Evenimentul a fost deschis sambata, 9 iulie, cu un „Mars in alb”, in cadrul caruia ambasadoarele campaniei au defilat prin Centrul Istoric cu pahare de vin alb. Tot in aceeasi zi a fost prezentata si mascota campaniei, o statuie umana alba. Pata de culoare a venit din partea formatiei Swing en Vogue care, prin recitalul sustinut la restaurantul Charme, a reusit o asociere ideala intre acordurile de jazz-swing si aromele vinurilor din campanie.

Miscarea „Traieste Vara in Alb!” se desfasoara pe durata a 16 zile si are ca principale scopuri promovarea generica a consumului de vin, pozitionarea superioara a vinului in constientul clientilor si incurajarea stilului de viata asociat acestui produs.

Fiecare local partener va flolosi meniuri speciale, cu vinurile inscrise, care vor avea functie de informare (cum se produce, consuma si asociaza vinul alb), promovare si, evident, vanzare. Publicul din Bucuresti va avea prilejul sa guste o selectie de vinuri albe la preturi speciale (la sticla sau pahar), dar si sa afle istoria si secretele acestui tip de vin.

La cea de-a doua editie a proiectului, dupa „Primavara in Rose”, sunt prezenti producatori de top si importatori precum Cramele Recas, Crama Avincis - o noutate din Dragasani, precum si Casa Isarescu, Domeniile Sahateni, Domeniile Samburesti, Murfatlar Romania, Heinrig Distribution, Lerida, Alexandrion Group si Portugal Trading.

Astfel, din 9 iulie, timp de 16 zile, 23 de sortimente de vin vor putea fi degustate la preturi speciale in 12 localuri bucurestene. Sunt vinuri albe, linistite sau efervescente, atent selectionate de producatorii si importatorii participanti.

Vinul.Ro este o revista lunara de vinuri&lifestyle si reprezinta cea mai mare comunitate online de pasionati de vinuri.

Localuri partenere:

Centrul Istoric: Charme - str. Smardan nr.12;

Corelli Winebar - str. Smardan nr. 28;

Cafeneaua Carada - str. Eugeniu Carada;

Rosseti:            Rodon - str. Jean Louis Calderon nr. 16

Zona Unirii:     1000 de Chipuri - str 11 iunie nr 17

Nargila Grill&Bar - str. Bibescu Voda nr.1

Trattoria Verdi  -  str.Popa Nan nr. 140