GALA PREMIILOR „FEMINA VIP” – EDIŢIA A PATRA Evenimentul va avea loc în 28 octombrie 2005 la Centrul Cultural Reduta din Braşov

Brasov - 24 octombrie 2005

Comunicat tip General in ONG

Vineri, 28 octombrie 2005 peste 300 de invitaţi vor participa la gala Femina Vip aflată acum la cea de-a patra ediţie.

Cele şapte jurii care au stabilit nominalizatele şi câştigatoarele din acest an, au analizat cu minuţiozitate nu mai puţin de 88 de dosare. Toate candidatele sunt persoane extrem de active, cu rezultate remarcabile în plan profesional şi social, fiind greu de departajat.

Recunoscut ca unul dintre cele mai mari evenimente de gen din Braşov, unic la nivel naţional, Gala Premiilor Femina Vip marchează încheierea celui mai important proiect anual al Asociaţiei Femeilor de Afaceri şi a Femeilor Conducatoare de Intreprinderi din Braşov.

FEMINA VIP este un proiect initiat în urmă cu cinci ani şi are ca scop promovarea şi premierea femeilor care au avut rezultate deosebite în domeniile în care activează: învaţămant, cultură, economie, administraţie publică, sport, sănătate şi social.

De-a lungul anilor, în cadrul acestui proiect au fost recompensate peste 100 de femei, nume sonore ale Braşovului. Aprecierea atribuită acestui proiect este dovedită de cele peste 350 de doamne înscrise la cele patru ediţii.

În acest an festivitatea de acordare a premiilor va avea loc în 28 octombrie 2005, începand cu ora 19:00, în sala Centrului Cultural Reduta din Braşov.

La eveniment vor lua parte candidatele înscrise, câştigătoarele ediţiilor anterioare, membrii juriilor, reprezentanţi ai instituţiilor oficiale, partenerii media, membre ale Coalitiei Asociatiilor Femeilor de Afaceri (din tara), sponsori şi membrele AFAFCI Brasov. Moderatoarea evenimentului va fi in acest an cântareata şi actriţa Monica Anghel.
Intrarea se va face numai pe baza de invitatie.

Despre Inside Communication

Asociatia Femeilor de Afaceri si a Femeilor Conducatoare de Intreprinderi
Brasov, Bd. Eroilor 7
Tel: 021.5894467
E-mail: afafci@rdslink.ro
Oana Coanta
oana.coanta@insidecom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inside-communication/gala-premiilor-femina-vip-editia-a-patraevenimentul-va-avea-loc-in-28-octombrie-2005-la-centrul-cultural-reduta-din-brasov