A 10-a editie a Targului de produse traditionale ROADELE PAMANTULUI va fi TARG DE CRACIUN!

Brasov - 27 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Social

Brasov, 26 noiembrie 2009: A 10-a editie a Targului va fi transformata in TARG DE CRACIUN. Manifestarea va fi organizata in Brasov, in perioada 18 – 23 decembrie, in aceeasi locatie in care au fost organizate de-a lungul acestui an, cele noua editii ale Targului de produse traditionale ROADELE PAMANTULUI, curtea Bibliotecii Judetene Brasov.

A 10-a editie a Targului de produse traditionale ROADELE PAMANTULUI va fi TARG DE CRACIUN!

Asociatia ROADELE PAMANTULUI si conviviumul SLOWFOOD BRASOV vor organiza in luna decembrie un eveniment dedicat in mod special traditiilor culinare si specifice sarbatorilor de iarna: Targul de Craciun Roadele Pamantului.
Devenite traditionale in peisajul brasovean, targurile ROADELE PAMANTULUI au numarat nu mai putin de noua editii in acest an. Organizate la initiativa voluntarilor din Conviviumul SLOW FOOD BRASOV, pietele lunare au adus fata in fata micii producatori si clientii, punanad astfel in lumina produsele de calitate.
Targul din luna decembrie va fi organizat in aceeasi locatie ca si cele precedente, in curtea Bibliotecii Judetene Brasov, institutie devenita partener traditional.
Producatorii vor avea la dispozitie un cort de 300 de metri patrati, incalzit, iluminat si decorat cu podoabe de Craciun.
Producatorii participanti la acest eveniment trebuie sa respecte cateva reguli stricte: sa fie mici producatori, produsele lor sa aiba caracter traditional, sa respecte regulile si programul impuse de organizatori. Producatorii care doresc sa participe pot afla mai multe informatii sunand la 0722.219980 (Oana Coanta) sau la 0745.168112 (Ramona Ganea).

Despre Inside Communication

La inceputul lunii decembrie organizatorii vor prezenta publicului calendarul evenimentelor precum si lista producatorilor acceptati ca participanti la Targul de Craciun.

Persoană de contact:
Oana Coanta (0722.223063, oana.coanta@insidecom.ro)

oana.coanta@insidecom.ro