inso    

Comunicate de presa si evenimente pe tema inso

 • inso. INSOFT Development & Consulting dezvolta solutii software de succes la nivel national si international

  inso

  Bucuresti - 12 February 2013

  Comunicat de INSOFT development and consulting

  ... insoFT Development & Consulting mai mult decat un pas inainte in implementarea si consolidarea planului de dezvoltare. Astfel, compania a inregistrat triplarea cifrei de afaceri (16,2 milioane euro) si a reusit mentinerea ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: elearnin , inso

  Vezi toate comunicatele de presa despre inso

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul inso.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la inso. Informatiile despre inso cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul inso, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la inso, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.