INSOFT Development & Consulting primeste trofeul de bronz pentru cea mai spectaculoasa evolutie in afaceri din anul 2012

BUCURESTI - 14 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Live site

Cresterea companiei INSOFT Development & Consulting in anul 2012 –a fost apreciata la nivel international, in cadrul premiilor „Best in Biz Awards EMEA 2013”.

Best in Biz Awards

Best in Biz Awards

 Suntem onorati de distinctia acordata in cadrul Best in Biz Awards, unul dintre programele de evaluare internationale care se bucura de prestigiu in mediul de business. Trofeul obtinut in cadrul acestei editii desavarseste o serie importanta de realizari pe care INSOFT le-a avut pe parcursul anului 2012 si care au contribuit la consolidarea pozitiei noastre, atat pe piata locala cat si pe cea internaționala. 

Cristian Aciubotaritei, Director General INSOFT

INSOFT Development & Consulting a obtinut trofeul de bronz pentru cea mai spectaculoasa evolutie in afaceri din anul 2012, in cadrul editiei 2013 a „Best in Biz Awards EMEA”, unicul program independent dedicat recunoasterii performantei in business din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Compania INSOFT Development & Consulting este prezenta pe piata de IT&C din Romania inca din anul 2008 si, intr-un interval de timp relativ scurt, a reusit sa devina unul dintre principalii furnizori de solutii IT adresate unor profile foarte diverse de utilizatori din mediul privat si sectorul public. Pentru companie, anul 2012 a insemnat tranzitia catre o pozitie de integrator principal de sisteme complete si de comunicatii atat pe piata interna cat si pe cea externa.

Evolutia companiei a fost notabila de la un an la altul cand, odata cu extinderea echipei de profesionisti care numara in prezent 150 de angajati si colaboratori, INSOFT a dezvoltat si implementat proiecte de mare anvergura la nivel national si international, cu mii de beneficiari finali. Astfel, bilantul anului 2012, s-a tradus prin triplarea cifrei de afaceri fata de anul anterior, 81% din aceasta fiind realizata prin asigurarea de servicii IT catre clientii companiei, iar 19% prin vanzarea de produse software si hardware.

Editia anuala a programului Best in Biz Awards EMEA a reunit aproximativ 100 de companii din domeniul public si privat, reprezentand peste 17 tari. 

Castigatorii Best in Biz Awards 2013 EMEA au fost selectati pe baza punctajului acordat de juriul format din 20 de membri reprezentand publicatii de business, financiare si IT, dintre care mentionam ARD (Germania),  Banking & Finance Magazine (Belgia si Olanda), BBC Radio Leeds (Marea Britanie), Sky News (Marea Britanie), Branders (Elvetia), Business Breakfast, Dubai Eye 103.8 (Emiratele Arabe Unite) etc. 

Despre Best in Biz Awards

Programul Best in Biz Awards este dedicat recunoasterii performantelor companiilor, echipelor, membrilor executivi si produselor pentru rezultatele obtinute in mediul de business. Juriul competitiei este format din reprezentanti ai presei si analisti ai pietei IT, programul avand trei editii anuale, independente, care se adreseaza unor regiuni diferite: Statelor Unite si Canadei, EMEA si mediului international.

Pentru informatii suplimentare, va rugam vizitati: http://www.bestinbizawards.com/.