INSOFT este lider la categoria Big Five, în topul companiilor IT din regiune

BUCURESTI - 3 noiembrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Internet

Live site

Clasamentul Deloitte CE Technology Fast 50 2015 include cele mai dinamice companii din domeniul tehnologic din Europa Centrală.

INSOFT este lider la categoria Big Five, în topul companiilor IT din regiune

INSOFT Development & Consulting s-a clasat pe locul I la categoria Big Five (cu o creștere de 577%) şi pe poziţia a cincisprezecea a clasamentului Deloitte Technology Fast 50 pentru Europa Centrală. La categoria Big Five au concurat 5 companii: 2 companii din România, 1 companie din Slovacia, 1 companie din Slovenia și una din Lituania.

Clasamentul Deloitte CE Central Europe Technology Fast 50 include companiile de tehnologie din regiune, care au înregistrat cele mai ridicate rate de creștere a veniturilor în ultimii patru ani. Pentru clasamentul anului 2015, experții Deloitte au luat în considerare și au analizat, veniturile înregistrate de companii în perioada 2011-2014.

Prezența în clasamentul Deloitte ne onorează și ne motivează să obținem aceleași rezultate bune și pe viitor. Succesul INSOFT s-a bazat pe o strategie de afaceri solidă și pe o serie de alți factori-cheie: extinderea continuă a expertizei echipei de specialiști, investiții consistente în proiecte de cercetare și dezvoltare și realizarea de noi produse”, a declarat Cristian Aciubotăriței, CEO INSOFT Development & Consulting. 

Aflat la cea de-a șaisprezecea ediție, clasamentul Deloitte promovează cele mai dinamice 50 de companii IT din domeniul public sau privat. Big Five este o categorie distinctă a clasamentului Deloitte Technology Fast 50 pentru Europa centrală, care include companiile care sunt prea mari din punct de vedere al veniturilor, pentru a concura pe picior de egalitate cu firmele mai mici din categoria Fast 50.

Raportul complet se poate descărca de aici: http://www2.deloitte.com/global/en/pages/about-deloitte/articles/technology-fast50-ce.html

Taguri: INSOFT
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/insoft-development-and-consulting/insoft-este-lider-la-categoria-big-five-in-topul-companiilor-it-din-regiune