Petrecerea HOW OLD R U? CAROL & DEYSA's B-DAY PARTY! la Club Oxygen!

Locul desfasurarii: Oxygen Club - Sun Plaza

Organizator: Oxygen Club

Petrecerea HOW OLD R U? CAROL & DEYSA's B-DAY PARTY! la Club Oxygen!

RESPIRA DISTRACTIE in aceasta vineri!

Vino la petrecerea HOW OLD R U? CAROL & DEYSA's B-DAY PARTY! la Club Oxygen!Petrecerea va avea loc vineri, 30 iulie, incepand cu ora 24.00 in cea mai noua si mai cool locatie din oras: Oxygen in cadrul mall-ului Sun Plaza din zona Piata Sudului.

Intrarea este libera, trebuie sa aveti la voi pofta de distractie si de chef pana dimineata pe ritmurile mixate de invitatii petrecerii. La platane se vor afla DJ Deysa si DJ Carol care se vor asigura sa nu stati pe scaune si sa lasati toata energia la Oxygen.Incepe sa RESPIRI DISTRACTIE din aceasta vineri pentru ca ai nevoie de OXYGEN ca un weekend sa inceapa si sa continue perfect.Clubul Oxygen din Sun Plaza va asteapta in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 10.00 – 1.00 si sambata si duminica de la ora 10.00 pana la 4.00 pentru a petrece cateva ore jucand bowling, biliard sau slot machines. Clubul are o suprafata de 2.000 metri patrati si detine 20 de mese de biliard, 8 piste de bowling, toate dotate cu cele mai bune echipamente din tara. Daca va e foame, incercati preparatele bucatariei Oxygen. Merita!

Locatia Oxygen o gasiti la adresa Sun Plaza, Calea Vacaresti nr. 391.

Website: www.oxygen.com.roPentru rezervari sunati la 021.780.72.80 / 021.780.72.90.

Despre INSPIRE COMMUNICATION CONSULTING

Clubul Oxygen este situat în Centrul Comercial Sun Plaza de pe Calea Văcăreşti nr. 319 la etajul 1 având o suprafaţă de 2.000 de metri patri. Locaţia este o destinaţie de senzaţie pentru cei care preferă jocurile – bowling, biliard, dart - alături de prieteni, pentru romanticii dornici să petreacă o seară specială pe terasă sau în restaurantul clubului sau pentru cei cărora le place să se distreze până în zori de zi la sfârşit de săptămâna şi nu numai în zona de club. Părinţii care vin cu copii la club nu tebuie să îşi facă griji pentru că cei mici se pot juca şi zbengui în locul de joacă special amenajat pentru ei sub atenta supraveghere a personalului. La Oxygen veţi găsi 8 piste de bowling, 20 de mese de biliard şi 2 aparate moderne şi inteligente de EURO-DART. Cei care vor să îşi încerce norocul pot profita de sala de jocuri, Clubul Oxygen dispunând de câteva slots machines care nu îi vor lăsa să se plictisească până târziu în noapte.

Participare: Intrare libera