INSTALATIA AUTO GPL O SOLUTIE DE ECONOMISIRE VIABILA

BUCURESTI - 11 mai 2023

Comunicat tip General in Auto, Tehnologie, Energie

DELEGATIE OLANDEZA IN ROMANIA PENTRU DEZVOLTAREA COMBUSTIBILILOR ALTERNATIVI

In aceasta saptamana avem placerea sa primim in Romania o delegatie oficiala din partea grupului Wesport Netherland – PRINS Autogas Systemen, care doreste sa analizeze rezultatele pietei si tendinta de dezvoltare dar si sa ajute la dezvoltarea domeniului auto GPL in Romania prin implicare efectiva furnizand informatii pretioase despre reorientarea pietei auto spre combustibili alternativi precum GPL, GNC sau H2 dar si prin oferirea de trainiguri catre tehnicienii retelei de service-uri GPL ROCAR SION.

.

.

 Viziunea pe care am construit-o si pe care o respect de 14 ani, are in atentie satisfactia utilizatorului final si dorim sa continuam cu aceasta viziune, de aceea ne pregatim in continuare temeinic, pentru a efectua cu usurinta montaje complexe pe autoturisme cu injectie directa de benzina.  

Silviu Raicea

Programul celor doi oficiali Luis Fernadez si Wilbert Ernste este foarte incarcat, in primele zile vizitand cativa dintre reprezentantii ROCAR din Bucuresti dar si cativa dintre partenerii corporativi ai companiei. Partea de training pentru service-urile GPL specializate si pentru tehnicienii pasionati de domeniu se va desfasura in zilele de Vineri si Sambata 12-13 Mai in Bucuresti si va gazdui numai putin de 50 de tehnicieni din toata tara dornici sa se specializeze in montajul instalatiilor GPL pentru noile motorizari cu injectie directa, injectie duala de benzina sau pentru masini mild hybrid sau full hybrid a caror utilizatori sau dovedit cei mai dornici sa investeasca in instalatii GPL care scad costurile de transport dar si noxele, find reduse semnificativ in comparatie cu benzina sau diesel.

Cursul de pregatire sustinut de specialistii Prins in Romania, este impartit pe doua nivele de pregatire, incepatori care vor fi prezenti la training in prima zi dar si pentru avansati care vor urma trainingul in aceasta Sambata de la orele 9:30.

Ca de fiecare data, la un training sustinut de personalul de la Prins din Olanda multi dintre tehnicienii pasionati de domeniul auto GPL au raspuns pozitiv la invitatia noastra de a participa acest curs fiind incantatii sa afle cat mai multe lucruri despre ultimele tehnologii din domeniul auto GPL.    

ROCAR SION este reprezentat oficial al grupului Westport Fuel Systems din Canada promovand in Romania cel mai prestigios dintre brandurile detinut de grup: Prins Autogas care este focusat sa promoveze echipamentele GPL de ultima generatie si care echipeaza autoturisme noi cu injectie directa de benzina dar si brandul Zavoli care aduce un plus de calitatea pentru echipamentele GPL potrivite pentru autoturisme cu injectie multipunct secventaiala dar care necesita performate mult mai evoluate, avand o calitate ridicata a componentelor fiind recunoscut ca brand premium in Uniunea Europeana.

Pentru linia noastra de produse ROCAR EXCLUSIVE am ales noua tehnologie VSI 3 si eVP de la Prins din Olanda care aduce foarte multe noutati dar si multe premiere in ceea ce privesc montajele GPL pe masini de ultima generatie, amintind aici motorizarea 1.3 TCE de la Dacia-Renault-Nissan, motorizarile Toyota  cu doua injectoare pe cilindru care folosesc simultam injectie directa dar si injectie multipunct, cunoscuta sub numele DI-MPI, noile motorizari Volskwgen 1.2, 1.5, 1.8 sau 2.0 TSI, motorizarile grupului Stelantis 1.2 Purtech sau 1.6 de la Citroen, Peugeot si Opel, 1.0 Fire Fly, 1.4 si 1.5 de la Fiat si Jeep dar si noua tehnologie de motorizari de la BMW pot fi convertite pentru utilizarea combustibililor alternativi precum GPL.

Instalatiile GPL PRINS reprezinta in acest moment varful de gama, PRINS fiind considerat un brand de TOP la nivel mondial iar Departamentul tehnic de la Prins condus de Domnul Jeroen Vischer find considerat deschizator de drumuri pentru domeniul auto GPL, multe dintre brandurile concurente incercand sa copieze tehnologia care deja este validata de piata auto GPL din toata lumea.

ROCAR SION si OptiuneaGPL.ro impreuna cu partenerii externi de la Prins dar si cu echipa tehnica Allianz Tiriac, am oferit posibilitatea utilizatorilor sa acceseze o instalatie auto GPL pe orice autoturism nou, utilizatorul primid un certificat de asigurare special pentru montaj GPL de la 0Km, acesta fiind acoperit de orice dauna survenita in urma montajului instalatiei GPL.

De doi ani echipa ROCAR a lansat un program pe portalul www.OptiuneaGPL.ro prin care orice instalatie GPL pentru autoturisme cu injectie directa este verificata de un technician ROCAR inainte de a functiona cu GPL. In acest fel ne-am asigurat ca utilizatorul va fi multumit si ne va recomanda mai departe. Secretul nostru este puterea noastra de a promova instalatii GPL complete cu componente de la acelasi producator indiferent ca pretul este intotdeauna peste instalatiile obisnuite, crestem an de an oferind placerea de a conduce pe GPL clientilor si partenerilor nostrii.

Echipa ROCAR este formata din tehnicieni cu experienta care gandesc pe termen lung si care isi fac datoria din pasiune pentru domeniul auto GPL, cu multa seriozitate si promtitudine fata de partenerii si utilizatori.  

Despre Instalatii GPL ROCAR

Suntem un furnizor de top la nivel national pentru servicii de montaj instalatii GPL auto si CNG, avand o retea vasta de parteneri la nivel national, specializati pentru montajul si intretinerea instalatiilor auto GPL. Compania noastra imbina cele mai noi tehnologii in domeniul auto GPL, pentru a reda clientilor nostrii solutii viabile, care sa aduca economii de carburant substantiale si care sa isi aduca aportul la progresul pe care trebuie sa il facem cu totii, pentru protejarea mediului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/instalatii-gpl-rocar/instalatia-auto-gpl-o-solutie-de-economisire-viabila