Lansarea oficiala a portalului www.OptiuneaGPL.ro

BUCURESTI - 9 februarie 2022

Comunicat tip General in Auto, Tehnologie, Logistica/Transport, Energie

Portalul www.optiuneaGPL.ro, vine ca o incununare a activitatii si eforturilor depuse pentru dezvoltarea domeniul auto GPL in Romania, a grupului de Service-uri GPL specializate pentru montaj GPL, care a contribuit efectiv timp de 13 ani la implementarea in Romania a Catalogului de Kituri GPL dedicate, specializate pe fiecare autoturism si la imbunatatirea acestuia an de an, cu informatii tehnice, privind componenta instalatiilor GPL dar si cu nouatati in ceea e privesc noile modele de autoturisme, ce pot fi echipate cu instalatii GPL.

Instalatii GPL Prins, Zavoli, Rocar

Instalatii GPL Prins, Zavoli, Rocar

 Fondatorii portalului OptiuneaGPL.ro si a companiei ROCAR SION impreuna cu service-urile GPL specializate pentru montaj, vor milita in continuare pentru acces la tehnologie, pentru a putea raspunde noilor provocari in domeniul auto GPL si pentru a realiza conversia de la benzina la GAZ a cat mai multor tipuri de autoturisme de ultima generatie. In continuare combustibilii alternativi precum GPL , GNC, GNL sau H2 vor juca un rol importat la nivel international pentru diminuarea emisiiilor de CO2 

Silviu Raicea CEO ROCAR SION

Optiunea GPL, este portalul, care va face in continuare posibila dezvoltarea domeniului auto GPL, printr-o informare corecta a utilizatorilor de instalatii GPL dar si prin organizarea de seminarii de specialitate, pentru specialistii auto GPL din domeniu. Catalogul online pentru kituri GPL dedicate, pentru fiecare tip de autoturism, este un spatiu de informare pentru utilizatori instalatiei GPL, privind componenta corecta a instalatiei GPL, care se monteaza pe un anumit autoturism dar si un indrumar, privind pretul corect si echilibrat din punct de vedere al serviciilor de montaj instalatii GPL, prestate de catre Service-ul GPL specializat. 

Viziunea ROCAR este de a oferi o mobilitate eficienta clientilor nostrii persoane fizice dar si pentru companiile care detin flote la nivel local sau national. Economia de energie sau combustibil este importanta pentru noi toti si imbinata cu protejarea mediului inconjurator, datorita noilor tehnologii in materie de combustibili alternativi, ofera satisfactie societatii noastre. Prin combinarea noilor tehnologii in domeniul auto GPL sau CNG, cu un autoturism Hybrid, economia obtinuta de utilizator este de neegalat iar reducerea emisiilor de dioxid de carbon se realizeaza in doua randuri, o data datorita combustibilului GPL sau CNG si a doua ora prin folosirea unui auturism Hybrid care poate fi deasemenea convertit cu instalatie GPL.

Pentru ca ne respectam clientii si partenerii nostri, redam acestora satisfactie in utilizarea combustibililor alternativi. Am creat un sistem de control al calitati la nivel national atat pentru alegerea tipului de instalatie GPL dar si pentru realizarea montajului conform standardelor celor mai de seama producatori in domeniu. Astfel fiecare utilizator va putea beneficia de un echipament GPL specializat dar si de un montaj de calitate executat de profesionisti in domeniul auto GPL. Am crescut standardele de calitate printr-o mai buna comunicare intre Service-urile Partenere si producatorii de componente, punand la dispozita tuturor Service-urilor partenere materiale tehnice actualizate pentru noile tipuri de autoturisme dar si prin comunicarea stransa a nevoilor din piata auto GPL catre marii producatori de instalatii GPL din domeniu. Pentru a putea raspunde rapid provocarilor tehnice analizam anual componenta parcului auto national si posibilitatile tehnice de care dispunem pentru a dezvolta pentru fiecare tip de autoturism o reteta optima astfel incat satifactia clientilor nostrii sa fie ganatanta.

"Dezvoltam pas cu pas domeniul auto GPL, cu rabdare si prin cresterea continua a abilitatilor tehnice ale reprezentantilor nostrii locali. Reteaua Rocar este formata din service-uri specializate pentru montaj GPL care intrunesc cerintele si conditiile aprobate de catre furnizorii nostrii externi iar personalul de la montaj detine capabilitatile tehnice necesare dobandite prin experienta si prin participarea la trainigurile oferite de catre furnizorii nostrii sau de catre tehnicienii Rocar SION" - Ioan Moraru, Director Tehnic si Fondator al ROCAR SION

Despre Instalatii GPL ROCAR

Suntem un furnizor de top la nivel national pentru servicii de montaj instalatii GPL auto si CNG, avand o retea vasta de parteneri la nivel National, specializati pentru montajul si intretinerea instalatiilor auto GPL. Compania noastra imbina cele mai noi tehnologii in domeniul auto GPL, pentru a reda clientilor nostrii solutii viabile, care sa aduca economii de carburant substantiale si care sa isi aduca aportul la progresul pe care trebuie sa il facem cu totii, pentru a proteja mediul inconjurator. Astfel compania noastra ofera in platforma online www.OptiuneaGPL.ro, posibilitatea achizitionarii unei instalatii GPL auto de calitate superioara, special conceputa pentru fiecare tip de autoturism in parte si cu montaj inclus. Deasemenea, promovam si recomandam clientilor nostrii, autoturisme Hybrid echipate cu instalatii auto GPL sau CNG, care vor fi in urmatorul deceniu cea mai viabila si economica solutie pentru marile flote, companiile de taxi, Scoala, Ride Sharing sau distributie dar si pentru utilizatorii persoane fizice, care doresc sa faca economii substantiale.
Dupa o experienta vasta in domeniul auto GPL in Romania, noi fondatorii ROCAR SION, ne-am gandit sa venim in sprijinul tuturor utilizatoriilor de autoturisme, care doresc sa faca economii substantiale de carburant, sa le oferim placerea de a conduce un autoturism cu instalatie GPL. Oferim tuturor clientilor nostrii servicii exceptionale de montaj pentru instalatii auto GPL, la nivel national.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/instalatii-gpl-rocar/lansarea-oficiala-a-portalului-www-optiuneagpl-ro