Installhome - scule si unelte instalatii si accesorii panouri solare

BUCURESTI - 13 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Scule si unelte Rothenberger pentru instalatii si frigotehnie, accesorii panouri solare pentru apa calda.

Scule si unelte pentru instalatii Rothenberger

Scule si unelte pentru instalatii Rothenberger

 Mai mult decat un magazin online, Installhome va ofera servicii de instalare, service si consultanta competenta. 

Installhome

Installhome va prezinta atat tehnic, cat si comercial intreaga gama de scule si unelte Rothenberger, punandu-va la dispozitie cele mai atractive oferte si detalii tehnice complete.

Focusat pe calitate, ROTHENBERGER ofera cel mai mare portofoliu de scule, iar produsele satisfac cele mai inalte pretentii. ROTHENBERGER nu doar produce, gaseste solutii, scopul fiind de a produce unelte, care sa-i ajute sa lucreze mai repede, mai bine si mai usor.

Iata care sunt principalele categorii de scule:

Presare - Scule electrohidraulice si cu acumulator pentru sertizarea fitingurilor pentru plastic si multistrat, precum si metal/cupru.

Filetare - Gama Supertronic pentru filetare electrica, mobila si stationara si trusele pentru filetare manuala Super Cut.

Testare si detectare scurgeri - Pompe manuale pentru testarea presiunii si incarcarea instalatiilor termice, solare sau de racire, instalatii PSI, precum si pompe electrice pentru testarea etanseitatii. Dispozitive portabile pentru detectarea scurgerilor de gaze.

Debitare, indoire si expandare - Foarfeci pentru taierea tevilor din plastic si taietoare profesionale pentru debitarea tevilor din metal. Dispozitive de indoire precisa si truse pentru expandarea tevilor din cupru.

Lipire si sudura - Gama profesionala de arzatoare pentru lipire si brazare, Super Fire 4.

Inspectare si localizare - Camere video de inalta performanta pentru inspectarea conductelor, pentru localizare precisa si inspectare pe lungimi de pana la 65 ml.

Desfundare si curatare - Masini cu spirale pentru desfundat tevi si canale, utilizate pentru infundari persistente. Pompe de aspiratie si impingere entru desfundare rapida in instalatii sanitare. Aparate pentru spalarea si dezinfectarea tevilor de apa potabila.

Carotare cu scule diamantate - Masini de carotat profesionale pentru perforare cu carote diamantate Rodiacut, pentru gaurire in beton armat sau in zidarie.

Varfurile carotelor Rothenberger au o durata de viata cu 20% mai mare decat varfurile carotelor obisnuite.Sudarea tevilor din plastic - Unitate universala Rofuse Turbo pentru sudarea tevilor PE si PP prin electrofuziune, pentru diametre de pana la 1200 mm. Echipamente de santier pentru sudarea cap la cap a tevilor PE, PP sau PVDF.

Inghetare tehnica - Echipamente Rofrost Turbo pentru inghetarea si blocarea prin inghetare a circulatiei apei in conducte de cupru, otel si plastic, ideale pentru lucrari de modificarea a instalatiilor termice si sanitare.

Echipamente si accesorii pentru aer conditionat - Scule, unelte si echipamente pentru frigotehnie: pompe de vid, chei dinamometrice, prese bercluit, manifolduri refrigerant.

In completarea domeniului de instalatii, Installhome va ofera solutii pentru incalzirea apei menjere din locuinte, cu ajutorul panourilor solare: panouri solare presurizate si sisteme solare cu colector heat pipe, cu controler solar si grup de pompare solar sau alte accesorii solare de calitate premium pentru simplificarea montajului.

Despre Installhome Sells SRL

Magazin online de scule si unelte Rothenberger, accesorii pentru incalzire si panouri solare pentru apa calda, sisteme de curatenie si piese de electrocasnice.