Abonamente curatenie Burlaci

BUCURESTI - 27 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Sanatate

Misiunea noastra este simpla, asiguram curatarea locuintei si biroului dvs. pana la cele mai mici detalii. Avem capacitatea necesara de a gestiona nevoile personale ale clientilor nostri care sunt prea ocupati pentru a-si consuma o parte din timp cu intretinerea spatiului de locuit. Permanent suntem interesati de inbunatatirea calitatii serviciilor noastre pentru ca dorim sa fim competitivi iar serviciile oferite sa fie de cea mai buna calitate.

Abonamente curatenie Burlaci
 Curăţenia şi ordinea nu sunt probleme de instinct; ele ţin de educatie şi, ca majoritatea lucrurilor bune, trebuie să-ţi cultivi gustul pentru ele. 

BenjaminDiIsraeli

Cleaning for singles/ abonamente curatenie burlaci

Datorita crizei economice, tot mai multe persoane au renuntat la serviciile de curatenie din cauza bugetelor restranse iar noi pentru ca intelegem situatia actuala, venim in intampinare potentialilor clienti cu preturi accesibile, plus calitate pentru serviciile pe care le oferim.

Simplu si usor accesand abonamentul “ Cleaning for singles” casa dvs. poate deveni un loc curat si relaxant, unde sa va regasiti linistea dupa orele de program.

Pentru a intretine o locuinta in cele mai bune conditii noi va oferim un abonament cu o interventie/ saptamanala iar dvs. ramane doar sa va alegeti ziua pentru interventie. Ce facem in timpul programului de lucru la acest abonament?

    Punem aspiratorul,Stergem praful,Curatam porțiunile cu gresie și parchet,Curatam  cu atenție chiuvetele din baie și bucătărie,NU  uitam de WC !Calcam 10 camasi / echipa de lucru 2 persoane/ program pe interventie 4 ore.

Abonament “ Cleaning for single”  ; O interventie pe  saptamana ; Cost abonament 600 lei/ luna, ( TVA  inclus ). Abonamentul se face in baza unui contract iar valabilitatea va fi stabilita de comun acord.

 

Impresionati-va prietenii cu casa dvs. curata si bucurati-va atunci cand accesati un serviciul de curatenie pentru ca platind aceste servicii, puteti oferi un loc de munca unei mama singure sau unui student.

 

Despre Instant Clean

Firma Instant Clean este specializata in servicii profesionale de curatenie si ofera tuturor clientilor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie spatii birouri, curatenie locuinte - apartamente, curatenie vile, curatenie magazine, curatenie hoteluri, curatenie spatii comerciale, curatenie pentru institutii, etc.
Executam servicii de curatenie dupa constructor; spalare/ curatare geamuri, curatare mochete, covoare, etc.
Solutii optime, personal calificat, utilaje performante, produse de curatenie profesionale - calitate, siguranta si flexibilitate.