Amintiri din copilarie...

BUCURESTI - 12 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate

Canapeaua de catifea mostenita din generatie in generatie are o valoare sentimentala deosebita? Instant Clean va asigura ca o va rasfata cu solutii profesionale care nu o vor intoxica si nu ii vor distruge frumoasele trasaturi (si tesaturi). Totodata, pentru intinerirea si revitalizarea ei, metoda noastra de curatare reimprospateaza culorile si elimina praful, polenul si bacteriile care i-au provoacat, atat timp, alergii!

curatare canapele si fotolii

curatare canapele si fotolii

 Prin operatiunea de curatare injectie-extractie se asigura eliminarea prafului, polenului si a bacteriilor producatoare de alergii.  

Instant Clean

Cochete si elegante canapelele si fotoliile ne infrumuseteaza locuintele si in acelas timp ne fac sa ne simtim comod atunci cand stam in fata televizorului, cand asteptam  in holul unei clinici medicale sau cand mergem intr-un restaurant.

De-a lungul timpului uzura duce la nevoia unei curatari in profunzime si din acest motiv va vom consilia in scopul extinderii duratei de viata a canapelelor si fotoliilor dvs. Urmatoarele noastre sfaturi va vor ajuta in pregatirea efectiva pentru demararea procesului de curatare.

Aspirati bine canapeua,Scoateti husele de la perne si pregatiti-le pentru un program usor de spalare (30 grade), NU uitati! spalarea repetata a pernelor poate sa le faca mai deschise la culoare decat restul canapelei.Combinati o solutie spumanta si intindeti-o usor cu un burete moale pe toata suprafata canapelei,Cu o laveta moale si curata sau cu un burete frecati usor petele de pe canapea. Claliti laveta cu apa curata permanet si stoarceti-o bine dupa care repetati operatiunea.Nu imbibati canapeau cu multa apa,Lasati-o la uscat timp de o zi,Repetati operatiunea de aspirare.

Fibrele sintetice se curata destul de usor fara sa fie distrusa tesatura sau culoarea daca respectati instructiunile si codurile de pe eticheta atasata. Aceste instructiuni nu ofera intodeauna o garantie a rezultatului dorit iar din acest motiv va sfatuim sa apelati la serviciile unei firme specializate care detine solutii si echipamente adecvate.

Canapele din piele sau imitatie

Datorita rezistentei si aspectului elegant obiectele din piele au fost si sunt mereu la moda. Cu toate astea, pielea necesita o ingrijire minima si respectarea catorva reguli simple.

Curatati permanet canapele de praf cu o laveta moale iar daca la achizitionarea canapelelor ati primit un chit de instructiuni si o anume creama pentru intretinere, nu ezitati sa le folositi pentru ca ele protejeaza si dau stalucire. Majoritatea petelor se scot cu putina apa si sapun, dupa care se limpezeste bine cu o laveta moale inmuiata in apa curata. NU utilizati detergenti necunoscuti care pot distruge canapeaua.

Petele de ceai, cafea, lapte, sucuri sau dulceata, trebuie indepartate cu o lavete uscata, apoi trebuie lasata pielea sa se usuce complet. Dupa uscare se va aplica o crema speciala pentru protectie.

Petele de ulei, maioneza, ketchup, ciocolata etc. se vor curata prin tamponare cu ajutorul unei lavete sau se pune putina pudra pentru ca absoarbe foarte bine grasimile. Nu frecati!  lasati pudra pe pata timp de cateva ore, apoi indeparati-o usor.

Tarife curatare canapele si fotolii

Doua locuri  + 1=  220 lei

Trei locuri  + 1=  270 lei

Patru locuri  + 1=  350 lei

Cinci locuri  + 1= 420 lei

Despre Instant Clean

Firma Instant Clean este specializata in servicii profesionale de curatenie si ofera tuturor clientilor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie spatii birouri, curatenie locuinte - apartamente, curatenie vile, curatenie magazine, curatenie hoteluri, curatenie spatii comerciale, curatenie pentru institutii, etc.
Executam servicii de curatenie dupa constructor; spalare/ curatare geamuri, curatare mochete, covoare, etc.
Solutii optime, personal calificat, utilaje performante, produse de curatenie profesionale - calitate, siguranta si flexibilitate.