Cum puteti imbunatati mediul de lucru si rezultatele echipei dvs.?

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Instant Clean

Cum puteti imbunatati mediul de lucru si rezultatele echipei dvs.?

Cateodata solutiile optime sunt cele mai simple: Conform studiilor de specialitate, productivitatea angajatilor creste daca activitatea se desfasoara intr-un spatiu igienizat. Investind in curatenie, investiti in sanatatea angajatilor, in imaginea si prestanta companiei. Curatenia are o contributie importanta, iar lipsa acesteia poate genera un moral scazut si mai multe concedii medicale. Deoarece suntem constienti de importanta curateniei pentru business-ul dvs., in cei 11 ani de experienta pe piata locala, am achizitionat tehnologie moderna pentru a furniza servicii flexibile si de calitate.Pentru a intretine un spatiu de birou in cele mai bune conditii, va punem la dispozitie mai multe tipuri de abonamente personalizate iar dvs. nu ramane decat sa stabiliti cu noi o intalnire pentru vizionare.

Pentru a intretine un spatiu de birou in cele mai bune conditii noi va punem la dispozitie mai multe tipuri de abonamente personalizate iar dvs. nu ramane decat sa stabiliti cu noi o intalnire pentru vizionare. Estimarile de pret in cazul serviciilor de curatenie variaza in functie de aglomeratia spatiului de curatat, amplasamentul locatiei, intervalul orar in care trebuiesc efectuate serviciile de curatenie, dar si cat de amanuntit este serviciul solicitat.

La cerere va punem la dispozitie si servicii de curatarea mochetei, curatarea ferestrelor, curatarea scaunelor de birou, curatarea canapelelor si fotoliilor, etc. Ce facem in timpul programului de lucru?Punem aspiratorul, curatam birourile, golim cosurile de gunoi, curatam porțiunile cu gresie și parchet, curatam cu atenție chiuvetele din baie și bucătărie, NU uitam de WC ! Udam florile, aprovizionam cu consumabile toaletele.

Curatenie de intretinere zilnica pentru birouri.

200mp, cu (10-15 birouri) 1260 lei

400mp, cu (15-25 birouri) 1950 lei

600mp, cu (35-50 birouri) 2550 lei

Preturile contin TVA, toate materialele si echipamentele de curatenie iar, LA INCHEIEREA UNUI CONTRACT CU DURATA MINIMA DE 1 AN, beneficiati de O CURATENIE GENERALA/ an GRATUIT

Despre Instant Clean

Firma Instant Clean este specializata in servicii profesionale de curatenie si ofera tuturor clientilor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie spatii birouri, curatenie locuinte - apartamente, curatenie vile, curatenie magazine, curatenie hoteluri, curatenie spatii comerciale, curatenie pentru institutii, etc. Executam servicii de curatenie dupa constructor; spalare/ curatare geamuri, curatare mochete, covoare, etc.Solutii optime, personal calificat, utilaje performante, produse de curatenie profesionale - calitate, siguranta si flexibilitate.

Despre INSTANT CLEAN

Firma Instant Clean este specializata in servicii profesionale de curatenie si ofera tuturor clientilor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie spatii birouri, curatenie locuinte - apartamente, curatenie vile, curatenie magazine, curatenie hoteluri, curatenie spatii comerciale, curatenie pentru institutii, etc. Executam servicii de curatenie dupa constructor; spalare/ curatare geamuri, curatare mochete, covoare, etc. Solutii optime, personal calificat, utilaje performante, produse de curatenie profesionale - calitate, siguranta si flexibilitate.

Confirmare pana la data: 16 martie 2012

Participare: Intrare libera