Curatarea canapelelor si sanatatea

BUCURESTI - 9 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

Avem experienta in domeniul serviciilor de curatenie si nu doar ca va oferim servicii exceptionale, dar si siguranta ca serviciul este facut cu daruire si profesionalism. Stim ca este dificil sa primesti o persoana straina in casa, insa am invatat sa ne facem placuti, sa avem un comportament amiabil, respectuos si plin de responsabilitate.

Curatare scaune birou

Curatare scaune birou

 Eficienta, calitatea si profesionalismul sunt principiile noastre de baza.  

Instant Clean

Curatarea canapelelor si fotoliior din casa sau biroul dvs. este un mod rapid si usor de a va infrumuseta spatiul in care locuiti sau va desfasurati activitatea. Prin accesare acestui serviciu de curatat canapele si fotolii, veti beneficia de eliminarea prafului si a oricaror agenti neigienici de pe tapiterii, iar calitatea aerului din spatiile aferente va deveni mai buna.

In acest mod va puteti asigura ca familia (copiii) nu sunt expusi pericolului de a intra in contact cu diverse bacterii care produc alergii.

Avem experienta in domeniul serviciilor de curatenie si nu doar ca va oferim servicii exceptionale, dar si siguranta ca serviciul este facut cu daruire si profesionalism. Stim ca este dificil sa primesti o persoana straina in casa, insa am invatat sa ne facem placuti, sa avem un comportament amiabil, respectuos si plin de responsabilitate.

Angajatii nostrii au o stare de spirit buna, iar la terminarea intervetiei ne dorim sa ne considerati un prieten vechi care a venit sa va ajute la o munca pe care nu o puteti face dvs.

Apelam la cele mai bune metode de curatenie, folosind produse de curatenie ecologice, care nu reprezintă nici un pericol pentru familie si mediul inconjurator.

Pentru ca este o perioada prielnica curatarii de canapele si fotolii, consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi orice detaliu legat de serviciile de curatenie pe care vi le putem oferi.

Nu avem preturi supra-evaluate, chiar daca lucrul se desfasoara seara tarziu sau in zilele de weekend. Daca doriti sa aflati mai multe lucruri despre Instant Clean si serviciile de curatenie pe care vi le putem oferi, puteti oricand sa faceti o vizita si la biroul nostru.

Curatare fotoliu/ 50 lei

Curatare canapea 2 locuri/ 150 lei

Curatare canapea 3 locuri/ 200 lei

Curatare coltar / 300 lei

Despre Instant Clean

Firma Instant Clean este specializata in servicii profesionale de curatenie si ofera tuturor clientilor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie spatii birouri, curatenie locuinte - apartamente, curatenie vile, curatenie magazine, curatenie hoteluri, curatenie spatii comerciale, curatenie pentru institutii, etc.
Executam servicii de curatenie dupa constructor; spalare/ curatare geamuri, curatare mochete, covoare, etc.
Solutii optime, personal calificat, utilaje performante, produse de curatenie profesionale - calitate, siguranta si flexibilitate.