Igiena casei si biroului te fereste de boli! Ce produse sunt indicate pentru curatenie

BUCURESTI - 2 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Internet

Igiena ocupa un loc important in viata noastra de zi cu zi si cu cat pastram un nivel mai ridicat de igiena cu atat vizitele la doctor vor fi mai rare.

Igiena casei si biroului te fereste de boli! Ce produse sunt indicate pentru curatenie

Magazinul online www.consumabile-eu.ro  vine in intampinarea dumneavoastra  cu o gama variata de produse pentru igiena si curatenie, de cea mai buna calitate si preturi accesibile.

Produsele comercializate de noi, corespund normelor europene de igiena, au certificari in acest sens si pot fi intrebuintate pentru mentinerea curateniei in  sediile de birouri,  locuinte, spitale sau gradinite, restaurante, baruri, hoteluri si in general toate spatiile care desfasoara activitati publice.

Puteti comanda la noi echipamente de curatenie si consumabile, aspiratoare, dispensere de sapun si hartie igienica, odorizante, covoare profesionale, carucioare pentru curatenie, detergenti, prosoape de hartie, servetele, saci menajeri si articole menaj. Principalii producatori cu care lucram sunt: Tork, Kimberly Clark, lle, Katrin, Gojo.

Promovam toate tipurile de dispensere, care in ultimii ani au evoluat considerabil si modelele au devenit tot mai performante, usor de folosit si  economice , cu diferite sisteme de actionare ( cu sensor, cu cotul cu piciorul) cu un design modern,  care poate fi integrat cu usurinta si intr-o casa sofisticata sau in cadrul unui hotel de 5*.

Pentru igiena mainilor deasemenea recomandam sapunurile antibacteriene Kimberly Clark si Tork, disponibile intr-o gama variata cu formule diferite ce s-au  dovedit eficiente in distrugerea germenilor cauzatori de infectii in proportie 99,99% .

Toate aceste produse pe care le promovam, sunt testate in prealabil de catre noi si partenerii nostri, astfel incat sa va putem oferi suportul tehnic necesar.

 

Va invitam sa navigati pe siteul www.consumabile-eu.ro , pentru a cunoaste produsele noastre, pentru a va familiariza cu brandurile, pentru a beneficia de cele mai bune PROMOTII, care sunt reinnoite lunar, lichidari de stoc dar si gamele variate de produse, in special produsele Ecologice pentru curatenie.

 

Despre Instant Clean

Firma Instant Clean este specializata in servicii profesionale de curatenie si ofera tuturor clientilor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie spatii birouri, curatenie locuinte - apartamente, curatenie vile, curatenie magazine, curatenie hoteluri, curatenie spatii comerciale, curatenie pentru institutii, etc.
Executam servicii de curatenie dupa constructor; spalare/ curatare geamuri, curatare mochete, covoare, etc.
Solutii optime, personal calificat, utilaje performante, produse de curatenie profesionale - calitate, siguranta si flexibilitate.