Instant Clean aniverseaza 10 ani de activitate

BUCURESTI - 10 ianuarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Compania Instant Clean este pregatita sa ofere cele mai bune solutii pentru curatarea spatiilor de birouri sau de locuit pentru persoane juridice si persoane fizice. Se ofera bonusuri si beneficii la incheierea unui contract cu durata minima de un an.

curatare mocheta birouri

curatare mocheta birouri

Instant Clean este un important furnizor de servicii de curatenie - un profesionist, o companie de incredere care ofera servicii de curatenie in Bucuresti dar si in imprejurimi, la o distanta de 70 km (pentru lucrari mai mari).

 Inca de la deschidere din 2001, am ales sa ne axam pe calitate iar astazi, cu noi va puteti curata birourile si locuintele economic si eficient.

 Daca alegeti Instant Clean puteţi fi siguri că veti beneficia de un spatiu permanent curat, bine intretinut care va reflecta imaginea profesionala pe care doriţi să o proiectati atat pentru clienti cat si pentru angajati.

De ce să alegeti serviciile de curatenie de la Instant Clean?

 -Putem personaliza un program de servicii de curatenie potrivit nevoilor dumneavoastra individuale dupa buget; fie ca e nevoie de curatenie zilnica, saptamanala, lunara sau doar o curatenie generala singulara.

 -Asteptati-va la un nivel superior de servicii de curatenie atunci cand sunteti gata sa ne apelati, pentru ca noi folosim solutii si echipamente performante de curatare, tehnici moderne si eficiente, toate puse in practica de un personal instruit si motivat.

 -Pastram aceleasi echipe de lucru la contractele incheiate si garantam calitatea serviciilor oferite, folosind programe de control al calităţii, prin inspecţii la faţa locului şi sondaje în rândul clienţilor.

 -Monitorizăm constant munca personalului şi incurajam comunicarea. Va invitam ca dupa fiecare lucrare sa ne contactati, sa ne spuneti cum au decurs lucrurile.

 -Toţi angajaţii nostri beneficiaza de contracte permanente de munca, sunt atent selectati in urma unor testari si, in functie de atitudine si experienta sunt acceptati in echipele noastre.

 -Cu noi eliminati stresul legat de salarizare, prime si concedii aferente personalului intern de la curatenie.

 -Noi aducem toate produsele şi echipamentele  necesare pentru a aborda cele mai dificile probleme legate de curăţenie, si vom lasă casa si biroul dumneavoastra luminoase şi strălucitoare.

 -Suntem atenti la imbunatatirea aspectului profesional al afacerii dumneavoastra, prin mentinerea spatiului pe care ni-l dati in grija, intr-o perfecta stare de curatenie.

 -Oferim beneficii suplimentare la incheierea unui contract de curatenie cu durata minima de un an iar daca nu doriti un serviciu permanent, va putem oferi ocazional personal in schimbul unui tarif orar negociat.

 

 

Contati pe Instant Clean !

Despre Instant Clean

Firma Instant Clean este specializata in servicii profesionale de curatenie si ofera tuturor clientilor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie spatii birouri, curatenie locuinte - apartamente, curatenie vile, curatenie magazine, curatenie hoteluri, curatenie spatii comerciale, curatenie pentru institutii, etc.
Executam servicii de curatenie dupa constructor; spalare/ curatare geamuri, curatare mochete, covoare, etc.
Solutii optime, personal calificat, utilaje performante, produse de curatenie profesionale - calitate, siguranta si flexibilitate.