Instant Clean continua campania de curatenie cu abonamente personalizate !

BUCURESTI - 24 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Media / Publicitate

Avantajele de care beneficiati in urma colaborarii cu Instant Clean: oferim servicii de calitate, incredere si profesionalism, suntem dinamici si eficienti pentru ca avem experienta. Cu noi faceti economie de timp si bani si tot odata eliminati stersul legat de salarizare, concedii si prime pe care trebuie sa le oferiti angajatilor actuali. Avem tehnologie, personal instruit iar pe toata durata contractului beneficia de bonusuri si beneficii.

curatenie de intretinere birouri

curatenie de intretinere birouri

 Curatenia si ordinea nu sunt probleme de instinct; acestea sunt chestiuni care tin de educatie, si ca majoritatea lucrurilor bune, trebuie sa-ti cultivi gustul pentru ele.  

Benjamin Disraeli

Pentru a intretine un spatiu de birou in cele mai bune conditii noi va punem la dispozitie mai multe tipuri de abonamente personalizate iar dvs. nu ramane decat sa stabiliti cu noi o intalnire pentru vizionare. Estimarile de pret in cazul serviciilor de curatenie variaza in functie de aglomeratia spatiului de curatat, amplasamentul locatiei, intervalul orar in care trebuiesc efectuate serviciile de curatenie, dar si cat de amanuntit este serviciul solicitat. La cerere va punem la dispozitie si servicii de curatarea mochetei, curatarea ferestrelor, curatarea scaunelor de birou, curatarea canapelelor si fotoliilor, etc.

Ce facem in timpul programului de lucru?

Punem aspiratorul, curatam birourile, golim cosurile de gunoi, curatam porțiunile cu gresie și parchet, curatam  cu atenție chiuvetele din baie și bucătărie, NU  uitam de WC ! Udam florile, aprovizionam cu consumabile toaletele.

Curatenie de intretinere zilnica pentru birouri.

200mp, cu  (10-15 birouri) 1260 lei

400mp, cu (15-25 birouri) 1950 lei

600mp, cu (35-50 birouri) 2550 lei

Preturile contin TVA, toate materialele si echipamentele de curatenie iar la accesarea oricarui pachet de servicii, beneficiati de o curatenie generala gratuita/ an.

 

Bucurati-va atunci cand accesati un serviciul de curatenie, pentru ca platind aceste servicii, aveti satisfactia ca oferiti  un loc de munca unei mame singure sau unui student!

Despre Instant Clean

Firma Instant Clean este specializata in servicii profesionale de curatenie si ofera tuturor clientilor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie spatii birouri, curatenie locuinte - apartamente, curatenie vile, curatenie magazine, curatenie hoteluri, curatenie spatii comerciale, curatenie pentru institutii, etc.
Executam servicii de curatenie dupa constructor; spalare/ curatare geamuri, curatare mochete, covoare, etc.
Solutii optime, personal calificat, utilaje performante, produse de curatenie profesionale - calitate, siguranta si flexibilitate.