Instant Clean lanseaza abonamentul " Cleaning for singles"

BUCURESTI - 18 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Firma de curatenie Instant Clean activeaza in piata de mai bine de 11 ani si pune la dispozitie, servicii curatenie de calitate, realizate cu promptitudine si responsabilitate. Servicii noastre sunt: curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie locuinte, curatenie birouri, curatenie dupa constructor si renovari, curatare geamuri, curatare mochete si covoare, curatenie industriala.

Echipa curatenie Instant Clean

Echipa curatenie Instant Clean

Curăţarea unei locuinte este o sarcină dificilă şi nu este suficient sa avem in casa un aspirator nou si cele mai bune solutii de curatat ci este nevoie si de o persoana harnica, bine organizata care sa stie de unde sa inceapa curatenia si unde sa o termine in mod corespunzator.

Datorita crizei economice, tot mai multe persoane au renuntat la serviciile de curatenie din cauza bugetelor restranse iar noi pentru ca intelegem situatia actuala, venim in intampinare potentialilor clienti cu preturi accesibile, plus calitate pentru serviciile pe care le oferim.

Simplu si usor accesand abonamentul “ Cleaning for singles” casa dvs. poate deveni un loc curat si relaxant, unde sa va regasiti linistea dupa orele de program.

Pentru a intretine o locuinta in cele mai bune conditii noi va oferim un abonament cu o interventie/ saptamanala iar dvs. ramane doar sa va alegeti ziua pentru interventie. Ce facem in timpul programului de lucru la acest abonament?

    Punem aspiratorul,Stergem praful, Curatam porțiunile cu gresie și parchet,Curatam  cu atenție chiuvetele din baie și bucătărie, NU  uitam de WC !Calcam 10 camasi

Abonament “ Cleaning for singles”

O interventie/ saptamanala

Cost abonament 490 lei/ luna

 Impresionati-va prietenii cu casa dvs. curata si bucurati-va atunci cand accesati un serviciul de curatenie pentru ca platind aceste servicii, puteti oferi un loc de munca unei mama singure sau unui student.

Despre Instant Clean

Firma Instant Clean este specializata in servicii profesionale de curatenie si ofera tuturor clientilor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie spatii birouri, curatenie locuinte - apartamente, curatenie vile, curatenie magazine, curatenie hoteluri, curatenie spatii comerciale, curatenie pentru institutii, etc.
Executam servicii de curatenie dupa constructor; spalare/ curatare geamuri, curatare mochete, covoare, etc.
Solutii optime, personal calificat, utilaje performante, produse de curatenie profesionale - calitate, siguranta si flexibilitate.