Instant Clean recomanda un dispenser pentru fiecare baie

BUCURESTI - 12 aprilie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Sanatate

Igiena mainilor si sanatatea
Conform studiilor, spalatul pe maini cu apa si sapun este cea mai simpla si eficienta metoda de prevenire si raspandirea a germenilor de orice fel si chiar daca pare ceva simplu, spalatul mainilor are o importanta majora in igiena zilnica. Prin acesta activitate putem preveni raceli si gripe, boli infectioase sau chiar boli digestive. Trebuie acordata atentie deosebila dezinfectarii mainilor dupa ce intram in contact cu obiecte folosite de alte persoane cum ar fi: mijloacele de transport in comun, carucioarele de la supermarket, manerele usilor, butoanele liftului, toaletele sau banii. Acest lucru nu inseamna ca usa frigiderului, tastatura, mouse-ul sau telefonul mobi pe care-l folositi sunt lipsite de germeni. Spalatul pe maini este obligatoriu: inainte de pregatirea mancarii, inainte de a ne aseza la masa, dupa ce am luat medicamente sau am venit in contact cu o persoana bolnava ori am folosit toaleta.Trebuie avut in vedere spalatul mainilor si dupa ce mangaiem animale, inclusiv pe cele crescute in casa, deoarece ne pot transmite o multime de micoze, parazitoze sau bacterioze. Pisicile transmit toxoplasmoza si diverse micoze, rozatoarele transmit salmoneloza si bruceloza. Cainii ne pot infecta cu tenia, producand chistul hidatic, iar papagalii pot transmite salmoneloze si psiticoze. De cele mai multe ori spalam mainile in graba, fara sa ne curatam cu sapun cateva secunde, ci doar clatim rapid mainile. Acorda atentie sporita spalatului pe maini, pentru ca el te fereste de imbolnavirile dese.

Igiena=sanatate

Igiena=sanatate

 

    Spalati-va bine pe maini in mod frecvent, frecati mainile impreuna energic timp de 20 de secunde,nu uitati spatiile dintre degetele, incheieturile si sub unghii. Nu lasa nicio zona a mainii sa fie neatinsa de sapun si apa. Daca folosesti servetele umede, asigura-te ca ai sters in profunzime fiecare zona a palmei si nu lasa servetelul din mana decat dupa 25 de secunde.Pentru copii, spalatul pe maini este obligatoriu. Ei uita de fiecare data sa isi clateasca mainile inainte de masa sau dupa ce s-au jucat cu animalul de companie, deci supravegheaza-ti micutul atunci cand face acest lucru si invata-l sa se obisnuiasca sa spele mainile corect. Este un obicei simplu, caruia nu ii acordam intotdeauna atentia cuvenita, pentru ca devine o rutina. Riscurile spalarii incorecte pe maini insa sunt foarte mari. Tocmai de aceea acest obicei va fi respectat cu strictete si realizat corect, de fiecare data. 

   Instant Clean s-a impus pe piata romaneasca ca un adevarat competitor in domeniul serviciilor de curatenie prin calitate si profesionalism iar magazinul online www.consumabile-eu.ro, se doreste a fi un ghid electronic pertinent in aceste domenii.

   Puteti comanda la noi echipamente curatenie si consumabile, dispensere, odorizante, covoare profesionale, carucioare curatenie, detergenti, hartie igienica, servetele, saci menajeri si articole menaj.  Echipele noastre de agenti de vanzari sunt pregatiti pentru a va oferi solutiile cele mai potrivite pentru alegerea dumneavostra iar livrarea produselor se face prompt si in cele mai bune conditii.  Oferim servicii de montaj gratuit a dispenserelor, consultanta pentru personalul implicat in utilizarea echipamentelor si garantie.

  Ca si furnizori pentru consumabile, detergenti profesionali si echipamente de curatenie avem produse de la: Kimberly Clark, Tana Werner & Mertz, Vermop, SCA Tork, Procter & Gamble, 3M, Ecolab, Johnson Diversey, Gojo, Tennant.

 

 

Despre Instant Clean

Firma Instant Clean este specializata in servicii profesionale de curatenie si ofera tuturor clientilor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie spatii birouri, curatenie locuinte - apartamente, curatenie vile, curatenie magazine, curatenie hoteluri, curatenie spatii comerciale, curatenie pentru institutii, etc.
Executam servicii de curatenie dupa constructor; spalare/ curatare geamuri, curatare mochete, covoare, etc.
Solutii optime, personal calificat, utilaje performante, produse de curatenie profesionale - calitate, siguranta si flexibilitate.