Menajera versus firma de curatenie

BUCURESTI - 27 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Menajerele nu ofera servicii doar oamenilor bogati si cei mai multi sunt de parere ca angajarea unei menajere este solutia ideala pentru flexibilizarea unui program super-aglomerat.

Menajera poate fi cheia casei tale, din acest motiv ea trebuie tratat cu respectul cuvenit.

Menajera poate fi cheia casei tale, din acest motiv ea trebuie tratat cu respectul cuvenit.

 Menajera poate fi cheia casei tale, ea pune toate lucrurile in ordine iar ca atare trebuie tratata cu respectul cuvenit. 

Instant Clean

Dupa mai multe ore de munca petrecute la birou probabil ca doriti sa va relaxati cand va intoarceti acasa la familie. Ar fi trebuit sters praful, curatata pardoseala si improspatate baile dar nu a avut cine?

Daca v-ati pus intrebarea, ce sa fac ? noi dorim sa venim in ajutorul dvs. cu sfaturi  si servicii care v-ar putea oferi mai mult timp liber.

Menajerele nu ofera servicii doar oamenilor bogati si cei mai multi sunt de parere ca angajarea unei menajere este solutia ideala pentru flexibilizarea unui program super-aglomerat.

Selectarea menajerei potrivite pentru familia dvs. necesită o “cercetare” si multa atentie iar rezultatele vor fi pe masura, daca sunt respectate cateva elemente esentiale inainte de a lua o decizie.

Descrieti exact de doriti,Cat de des sa vina menajera,Daca menajera va fi angajat cu carte de munca, interesati-va de taxele si impozite care trebuiesc platite,Analizati cu atentie comportamentul persoanei selectate,Discutati cerintele salariale-serviciile oferite,Decideti  împreună când şi modul în care va fi platita,Cereti informatii si recomandari de la ultimul loc de munca,Cazier judiciar, Asiguraţi-vă că există un contract scris pentru a va proteja atat pe dvs. cat si menajera.

Dacă doriţi să angajati un serviciu de menaj noi va pune la dispozitie-o echipă care va face treaba repede si bine - sau dacă preferati, poate fi si o singură persoană care sa se ocupe de casa dvs.

Incurajam munca facuta repede si bine cu un orar bine stabilit iar pentru serviciile oferite, ve-ti plati o suma fixa lunar.

Unii oameni prefera sa angajeze mai degrabă o firma de menaj profesional decât o menajera individuala. Există argumente pro şi contra in ambele cazuri. Noi sugeram sa adresaţi  un set de intrebari firmelor care vi se par interesante atunci cand decideti sa apelati la o companie specializata.

 De cat timp sunteti pe piata?Aveţi referinţe?Care este garanţia dvs.?Sunt angajaţii dvs. permanenti?Ce se întâmplă dacă ceva este rupt, deteriorat?

 Nu uitati! menajera este cheia casei dvs. ea va ingrijeste locuinta si trebuie tratata cu respectul pe care-l merita.

 

 

Despre Instant Clean

Firma Instant Clean este specializata in servicii profesionale de curatenie si ofera tuturor clientilor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie spatii birouri, curatenie locuinte - apartamente, curatenie vile, curatenie magazine, curatenie hoteluri, curatenie spatii comerciale, curatenie pentru institutii, etc.
Executam servicii de curatenie dupa constructor; spalare/ curatare geamuri, curatare mochete, covoare, etc.
Solutii optime, personal calificat, utilaje performante, produse de curatenie profesionale - calitate, siguranta si flexibilitate.