INstarom    

Comunicate de presa si evenimente pe tema INstarom

 • INstarom. Aparate de aer conditionat LG ARTCOOL

  INstarom

  Bucuresti - 13 April 2011

  Comunicat de SC Instarom Instalatii Romania SRL

  ... INstarom Instalatii Romania SRL, partener oficial LG in Romania, lanseaza magazinul online dedicat aparatelor de aer conditionat LG gama ART COOL, oferind toate modelele disponibile din cea mai apreciata categorie de echipamente atat de catre ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: instalatii , instarom , aer conditionat , lg , climatizare , multisplit

  Vezi toate comunicatele de presa despre INstarom

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul INstarom.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la INstarom. Informatiile despre INstarom cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul INstarom, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la INstarom, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.