Programe Românești de Business Competitive Intelligence devin funcționale în India din 2020

BUCURESTI - 27 noiembrie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, IT&C, Cursuri

Live site

Institute of Business Competitive Intelligence (IBCI) în colaborare cu Octavus Consulting, își va extinde programele educaționale în India, începând cu 2020. Gestionarea pieței din India va fi făcută de Octavus Consulting, a cărei echipă va oferi direcția strategică și suportul de marketing pentru programele educaționale IBCI.

Amira Radulescu IBCI

Amira Radulescu IBCI

 Suntem onorați și încântați de această expansiune importantă pe o piață nouă și de această oportunitate de a contribui, împreună cu partenerii noștri de la Octavus, în dezvoltarea a și mai multor profesioniști în Competitive Intelligence din India.  

Amira Radulescu

Programele educaționale IBCI vor oferi în India o perspectivă concentrată pe rolul Business & Competitive Intelligence, în fiecare domeniu și în fiecare industrie, inclusiv pe modelele profesionale care pot fi aplicate, prin transferarea metodelor, tehnicilor și bunelor practici specifice domeniului Intelligence în domeniul afacerilor. Cursurile se vor desfășura în regim deschis, având programe de pregătire interne. Serviciile de înaltă calitate oferite de Octavus Consulting, servicii, care implică Competitive Intelligence și Strategii de Produs, sunt susținute de o echipă experimentată care își va oferi expertiza acestei asocieri și va gestiona extinderea programelor IBCI în India. Comunicarea și înscrierea pentru aceste programe educaționale vor fi realizate de echipa Octavus.

            „IBCI este o instituție educațională care a crescut exponențial în ultimii ani. Am dezvoltat și livrat deja peste 50 de tipuri de programe pentru mai mult de 7.000 de profesioniști cu înaltă calificare din fiecare domeniu. Acest lucru a fost posibil datorită echipei multidisciplinare de lectori - membrii din mediul de afaceri și mediul academic, cu pregătire în business & competitive intelligence, profesioniști care sunt practicieni și experți de vârf în domeniul lor, pregătind și oferind expertiză pentru companii Top 10 Forbes”, a declarat Amira Rădulescu, Director IBCI  si partener ICSS.

            „Organizațiile de succes au nevoie și utilizează Competitive Intelligence, pentru a fi mai competitive și pentru a lua decizii mai bune și mai rapide. Asta înseamnă că au nevoie de profesioniști înalt calificați, cu capabilități în CI, pentru a promova valoarea deciziilor strategice alimentate de perspective de calitate, mai degrabă decât de zvonuri și opinii. IBCI poate oferi cele mai potrivite programe educaționale de CI din India, începând cu 2020, și suntem încântați să fim partenerii lor”, a spus Aditya Singh, Consultant Principal la Octavus.

Despre IBCI

 Institute of Business Competitive Intelligence (IBCI) oferă unele dintre cele mai bune programe de pregătire a profesioniștilor în Competitive Intelligence și comportament organizațional. Misiunea IBCI este de a oferi companiilor și managerilor instrumente și metode care să le permită să fie mai competitivi și mai eficienți, dezvoltând afacerile fără a se expune unor riscuri operaționale sau strategice importante. Vrem să ne asigurăm că absolvenții noștri au o creștere spectaculoasă în cariera lor și un impact puternic în organizația lor. Colaborăm cu experți din diverse domenii și organizații partenere, pentru a promova valoarea Competitive Intelligence-ului.

www.ibci.ro

Octavus Consulting este o companie de consultanță în management, cu expertiză în Competitive Intelligence, Product Strategy, Marketing și Analytics. Octavus Consulting oferă soluții holistice factorilor de decizie ai organizațiilor din Life Science & Healthcare, pentru a lua decizii informate, bazate pe informații extrase în urma culegerii din surse primare și  secundare.

www.octavusconsulting.com 

Contact: Amira Radulescu

+40 721 764 305;  +40 213 146 556; 

Institute of Business Competitive Intelligence

office@ibci.ro ; www.ibci.ro

Despre ICSS

Institute of Business Competitive Intelligence a fost creat pentru a oferi elitei mediului de afaceri cele mai bune solutii din Business Competitive Intelligence si Comportament Organizational. IBCI este un concept al ICSS (liderul romanesc in domeniul Business & Competitive Intelligence) si Interactor, companie de consultanta si training in Comportament Organizational.
Pentru mai multe detalii accesati www.ibci.ro