Timp de sase zile Bucurestiul devine capitala artei orientale.

BUCURESTI - 9 iunie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Intre 16 si 21 iunie 2010 capitala Romaniei va gazdui expozitia de arta orientala ORIENTUL VINE IN ROMANIA . Expozitia de arta orientala este, potrivit organizatorilor, dedicata reconstituirii unor fragmente de viata orientala .

Intre 16 si 21 iunie 2010 capitala Romaniei va gazdui expozitia de arta orientala ORIENTUL VINE IN ROMANIA . Expozitia de arta orientala este, potrivit organizatorilor, dedicata reconstituirii unor fragmente de viata orientala .
Principalul scop al Expozitiei ORIENTUL VINE IN ROMANIA este de a recrea in capitala Romaniei mediul tipic oriental, in care vizitatorul poate intelege cum este construita o casa orientala , care sunt ornamentele, mobilierul si toate micile placeri ale vietii fara de care Orientul nu poate fi inteles. Totodata expozitia va revela prezenta specific orientala a sacrului si a traditiei in perimetrul cotidian al vietii si al muncii.

Acest eveniment diplomatic si cultural de deosebita tinuta va beneficia de experienta deosebita a firmei EXOTIQUE si de energia si talentul doamnei Pusa Hack care in ultimii 20 de ani a fost organizatoarea unor expozitii de arta si evenimente culturale de un deosebit succes in intreaga lume. Doamna Pusa Hack a declarat presei ca evenimentul va beneficia de stralucirea obisnuita evenimentelor Exotique , de cadouri si surprize si de o multitudine de elemente de scenariu menite sa garanteze ca vizitatorii vor simti cu adevarat magia orientului.

In Romania evenimentul va fi gazduit sub Inaltul Patronaj al Ambasadei Emiratelor Arabe Unite la Bucuresti. Excelenta sa Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite , Yacub Yousef Al Hosani a declarat ca evenimentiul va fi o adevarata vitrina a Emiratelor Arabe Unite si se va dresa tuturor simturilor vizitatorilor in dorinta de a-i cuceri. In standul Emiratelor Arabe Unite vizitatorii vor fi intampinati cu muzica din Emirate, vor urmarii un film de 5 minute despre minunile Emiratelor Arabe Unite si vor avea parte de un show culinar deosebit care sa-le ofere o imagine a bogatiilor culinare ale Orientului.

In final directorul Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica, Profesorul Anton Caragea a declarat ca aducerea in Romania a Expozitiei de Arta Orientala este unul din cele mai importante evenimente culturale ale vietii diplomatice si acordul organizatorilor de a-si trimite preĊ£ioasele colectii ale expozitiei ORIENTUL VINE IN ROMANIA sunt o dovada ca Romania este o tara importanta si deschisa catre experientele si civilizatiile orientale.

Prestigioasa expozitie este privita in intreaga Europa ca un important mijloc prin care tarile din Orient isi pot prezenta traditiile, experienta si magia culinara si totodata comorile de arta ce se transforma in fata vizitatorilor intr-o poarta spre intreaga lume. Ca intotdeauna cele mai prestigioase si importante ambasade acreditate la Bucuresti vor fi invitate sub Inaltul Patronaj al Ambasadei Emiratelor Arabe Unite sa i-a parte la acest spectacol de traditie si arta spre a-si putea prezenta traditiile si arta in fata publicului din Romania indeplinindu-si astfel indatorirea de ambasadori ai culturii si traditiei.

Expozitia va avea loc la Galeria EXOTIQUE , strada Splaiul Unirii nr.96, sector 4. Informatii la telefon : 021-316.96.94

Despre Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica

Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica este institutia dedicata promovarii intereselor si imaginii Romaniei peste hotare.
Expozitia va avea loc la Galeria EXOTIQUE , strada Splaiul Unirii nr.96, sector 4. Informatii la telefon : 021-316.96.94
office@eucir.com