DNA nu doreste aresatarea lui Victor Ponta!

BUCURESTI - 12 octombrie 2016

Comunicat tip General in Politic

INCETATI CIRCUL ,
DNA-ul nu-l vrea pe Victor Viorel Ponta

Victor Viorel Ponta

Victor Viorel Ponta

 

     Joi , 13.10.2016, ORA 11.00 vom depune la Inalta Curte De Casatie si Justitie, o plangere impotriva solutiei de clasare a plangerii penale depusa la DNA impotriva lui Victor Viorel Ponta .

     DNA-ul nu-l vrea pe Victor Viorel Ponta!  Avand in vedere faptul ca nu suntem multumiti de felul cum a fost interpretat si judecat denuntul nostru la DNA, cat si clasarea cauzei (netrimiterea in judecata) impotriva lui Victor Viorel Ponta si a Guvernului sau, care au acordat teren ilegal si cu titlu gratuit pentru construirea Mega Moscheii, noi, Catalin-Ioan Berenghi si Catalin-Ioan Gornic vom merge mai departe. Din cate stiu eu justitia este oarba si nu tine cont de culoare politica, aceasta nu judeca dupa preferinte, interese proprii si personale. AVEM TOATA INCREDEREA CA JUSTITIA FUNCTIONEAZA SI CA SUNTEM UN POPOR MANDRU SI CORECT.

Avem speranta ca Doamna  Iulia-Cristina Tarcea ,avand funcţia de Preşedinte a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, va da dovada de corectitudine in solutionarea acestei spete .

Catalin-Ioan Berenghi si Catalin-Ioan Gornic

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/institutul-de-securitate-sociala/dna-nu-doreste-aresatarea-lui-victor-ponta