Institutul Eurocor


Descrierea companiei Institutul Eurocor

Despre Eurocor
INSTITUTUL EUROCOR este filiala SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA (ESCC) cu sediul central in Olanda, cel mai mare institut de educatie prin corespondenta din Europa, prezent in 8 tari din Europa si Asia. Peste 750.000 de cursanti din intreaga lume primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza in fiecare tara numai cu ajutorul specialistilor in domeniu.
Si in Romania, peste 150.000 de persoane din toata tara au avut incredere in metoda noastra de studiu si au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina alaturi de noi.
Peste 60 de cursuri de limbi straine (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola), cursuri profesionale (management si resurse umane, marketing si vanzari, contabilitate si management financiar, turism, protectia muncii, design, cosmetica etc.) cursuri de calculatoare (web design, programare, administrare retea etc.) sau cursuri hobby sunt acum la dispozitia celor interesati de instruirea continua si propria dezvoltare profesionala.
Majoritatea cursurilor sunt autorizate. Optional, absolventii cursurilor prin corespondenta Eurocor pot obtine si un certificat de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, dupa parcurgerea unui scurt program suplimentar de pregatire fata-n fata. (Pentru mai multe informatii vizitati www.eurocor.ro.)

Comunicate Institutul Eurocor :

Vezi toate comunicatele companiei Institutul Eurocor.