Workshop de perfectionare - "ABC-ul fondurilor nerambursabile"

BUCURESTI - 28 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Cursuri

Daca sunteti interesati de modalitatile prin care puteti obtine si utiliza fonduri nerambursabile va stam la dispozitie cu trei cursuri. Acestea deslusesc integral si într-o maniera practica tot parcursul de la idee, la dobandirea banilor, la utilizarea banilor si, nu în ultimul rând , la mentinerea investitiei pe termen mediu si lung.

Workshop de perfectionare -

Ce va oferim noi?

• o echipa de traineri condusa de Ionut Croitoru (consultant în accesare fonduri nerambursabile) si formata integral din practicieni cu experienta între 7 si 10 ani, specifica în pregatirea documentatiilor, executarea proiectelor finantate prin fonduri europene si controlul / auditarea rapoartelor tehnico-financiare de catre autoritatile de management (evaluatori, experti accesare fonduri europene, experti cu experienta in gestionarea si controlul proiectelor finantate prin fonduri structurale etc.);

• peste 85% din durata cursului vor fi aplicatii practice (fiecare cursant are posibilitatea de a lucra direct în domeniul în care este interesat);

• cursuri aliniate cu metodologia PMI® (Project Management Institute) cea mai mare organizatie profesionala de profil.

Ce asteptam de la dvs?

• interes, initiativa, optimism; implicare; dorinta de a dobandi experienta chiar din timpul cursului.

 Tip curs Taxa / persoana Perioada / Locatia cursului

ABC-ul fondurilor structurale si nerambursabile europene

Întelegerea ghidului solicitantului si elaborarea documentatiei în vederea obtinerii unei finantari nerambursabile

990 lei

20.03 – 22.03.2014

Bucuresti

Utilizarea fondurilor nerambursabile prin proiecte

Managementul proiectelor, al riscurilor si procesul de raportare tehnica si financiara; Analiza Cost-beneficiu

1190 lei

03.04 – 05.04.2014

Bucuresti

Fundraising

Strangere de fonduri

650 lei

10.04 – 12.04.2014

Bucuresti

• Pentru persoanele interesate, cursurile se pot desfasura si în Sibiu, cu conditia înscrierii unui numar minim de 7 persoane / grupa.

Modalitatea de inscriere

• Rezervarea locurilor se poate face prin telefon> 0758.044.823 sau prin e-mail: office@idee-org.net, prin completarea formularului de înscriere atasat, în limita locurilor disponibile.

• Formularele de înscriere se pot trimite prin e-mail la adresa: office@idee-org.net sau prin fax la numãrul 021.313.96.41. Pentru grupuri mai mari de 5 persoane se aplicã o reducere de 10 % din costul total. Pentru participarea la ambele cursuri se aplicã o reducere de 30% la cel de-al doilea curs. O grupa este formatã din minim 7 persoane, iar confirmarea prezenþei se face cu o saptãmânã înainte de începerea cursului. Persoana de contact: Camelia Cristea, tel.: 0758.044.823.

www.idee-org.net

 

Despre Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie

Infiintata la sfarsitul anului 2007, asociatia Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie reuneste cadre didactice si specialisti in domeniul educatiei. Activitatea sa pana in acest moment s-a concentrat pe organizarea structurilor interne si pe definirea prioritatilor de lucru, axate pe constituirea unor grupuri de lucru care se specializeaza in elaborarea de itemi si teste.

Este o asociatie profesionala ce reuneste profesori, cercetatori in stiintele educatiei, cu experienta bogata in elaborarea de programe educationale, evaluare si dezvoltare de curriculum. Scopul asociatiei este realizarea unei comunitati profesioniste capabile sa creeze mecanisme functionale pentru ridicarea calitatii sistemului de invatamânt preuniversitar. Institutul isi propune in acest sens dezvoltarea de studii si cercetări pentru îmbunătăţirea metodelor de educaţie in scoala si in afara ei, precum şi organizarea de programe culturale, educative si sociale. Activităţile asociaţiei includ: organizarea de programe care au ca obiect schimburi interculturale internaţionale de tineret; sprijinirea prin programe adecvate a învatarii de-a lungul întregii vieţi; crearea unui spaţiu virtual de întâlnire pentru tineri in vederea împartasirii cunostintelor si a experientelor; organizarea concursurilor naţionale sau internationale avand ca obiect aprofundarea studiilor, testarea competentelor si a aptitudinilor tinerilor; realizarea de cercetari cu scopul imbunatatirii calitatii educatiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/institutul-pentru-dezvoltarea-evaluarii-in-educatie/workshop-de-perfectionare-abc-ul-fondurilor-nerambursabile