Imbunatatirea tehnicilor de redactare a cererilor de finantare pentru programul PHARE

BUCURESTI - 14 februarie 2005

Comunicat tip General in ONG

Institutul Roman de Training anunta lansarea cursului "Imbunatatirea tehnicilor de redactare a cererilor de finantare pentru programul PHARE pentru organizatii neguvernamentale", ce se va desfasura in perioada 18-19 martie 2005. Trainingul se adreseaza exclusiv reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale si este sustinut de traineri cu experienta in evaluarea, monitorizarea si implementarea proiectelor PHARE.

Imbunatatirea tehnicilor de redactare a cererilor de finantare pentru programul PHARE

Inscrierea pentru cele 12 locuri disponibile se va realiza pe baza dosarelor de inscriere complete, in ordinea primirii lor. Dosarul de inscriere consta in: formularul de inscriere si documentul ce atesta efectuarea platii contributiei de 80 de Euro. Organizatiile care achita contributia pentru mai mult de o persoana beneficiaza de reducere de 10% din contributie. Contributia include materialele de curs, costurile administrative si pauzele de cafea. Institutul Roman de Training nu asigura cazarea, masa si transportul participantilor. Trainingul va avea loc la sediul IRT din str. Matei Voievod, nr. 15, ap. 2, sector 2, Bucuresti.
Pentru a solicita descrierea cursurilor si formularul de inscriere sau pentru orice informatii suplimentare puteti contacta Institutul Roman de Training (Letitia Batfoi – coordonator de proiect) la telefoanele 021-6426452, 0723-648635 sau prin email la adresa office@irt.ro.

Despre Institutul Roman de Training

Institutul Roman de Training este o organizatie neguvernamentala al carei scop este promovarea invatamantului pentru adulti (training) in Romania.
Institutul Roman de Training
Str. Matei Voievod 15, Ap. 2, Sector 2, Bucuresti
Tel./Fax: 021-6426452
office@irt.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/institutul-roman-de-training/imbunatatirea-tehnicilor-de-redactare-a-cererilor-de-finantare-pentru-programul-phare