„Formare de Formatori – Dezvolta si certifica trainerul din tine”, training autorizat CNFPA, Februarie–Mai 2009, Bucuresti

BUCURESTI - 10 februarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri


Cum ar fi sa livrezi un training fara nici un ajutor, doar pe baza cunostintelor acumulate?
Cum ar fi sa pleci apoi din sala de training incarcat de energie pozitiva, gata oricand de o noua provocare?
Greu de imaginat, nu? Ai nevoie DOAR de tine, de dorinta ta de a progresa, de nevoia de a transmite celorlalti cunostintele tale si de echipa noastra de traineri pentru a te asigura de calitatea trainingurilor livrate. Vei avea parte de prezentari teoretice, exercitii si situatii create special pentru nevoile tale de catre profesionistii nostri in training.

Institutul Roman de Training are placerea de a te invita sa participi la o noua sesiune 'Formare de Formatori - Dezvolta si certifica trainerul din tine', training autorizat CNFPA.

Cand anume? In perioada februarie-mai 2008, pe parcursul a 12 module desfasurate astfel:
Modulul I - Modul teoretic: 27 februarie (09:00 - 16:30)
Modulul II - Modul teoretic: 4 martie (17:00 - 20:00)
Modulul III - Modulul teoretic: 11 martie (17:00 - 20:00)
Modulul IV - Modulul teoretic: 18 martie (17:00 - 20:00)
Modulul V - Modulul teoretic: 25 martie (17:00 - 20:00)
Modulul VI -Modulul teoretic: 1 aprilie (17:00 - 20:00)
Modulul VII - Modulul teoretic: 8 aprilie (17:00 - 20:00)
Modulul VIII - Modulul teoretic: 29 aprilie (17:00 - 20:00)
Modulul IX - Modulul teoretic: 6 mai (17:00 - 20:00)
Modulul X - Modulul teoretic: 15 mai (09:00 - 16:30)
Modulul XI - Modul de lucru şi studiu individual: 18-22 mai
Modulul XII - Examen final: 30 mai

Unde vor avea loc sesiunile de training? La sediul nostru din Splaiul Unirii nr.4, bl.B3, Tronson II, et.1, ap.1, sector 4, Bucuresti.

De ce ai alege IRT? Credem ca fostii participanti la trainingurile noastre iti pot spune cel mai bine, asa ca te invitam pe pagina noastra de web, www.irt.ro, sa vizitezi sectiunea „Special IRT”.
Tot ce-ti vom spune este ca pe parcursul celor 10 module iti vom furniza cunostintele si instrumentele de care ai nevoie pentru a putea crea un training de impact in domeniul specializarii tale, te vom invata cum sa iti instruiesti eficient echipa si cum sa utilizezi in folosul tau tehnicile de formare a adultilor.

In sesiuni de o zi combinate cu sesiuni de seara, create special pentru nevoia de a te instrui in ciuda programului incarcat, vei fi introdus direct in spatele cortinei prezentarilor de succes. Vei invata cum sa creezi un program de training bazat pe nevoile de invatare ale participantilor, iti vom impartasi tips&tricks ale meseriei si vei exersa tehnicile de prezentare invatate. Nu vei pleca acasa fara sa primesti feedback comportamental si mai ales fara sa inveti cum sa evaluezi singur sesiunile de training pe care le vei sustine.
Modulul de lucru si studiu individual este special creat pentru a putea pune in aplicare cunostintele acumulate. Trainerii nostri iti vor acorda asistenta tehnica in elaborarea lucrarilor practice pe care le vei sustine apoi in cadrul examenului final. Pentru acest modul NU este necesara prezenta in sala de training.

Ca tot a venit vorba, AVEM CERTIFICARE! Examenul va fi sustinut in fata unei Comisii formata din reprezentanti ai CNFPA si IRT si va consta in prezentarea aplicatiilor practice realizate in modulul anterior si in sustinerea unui test grila.Ca urmare a absolvirii examenului, fiecare participant va primi un Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Ministerul Educatiei, Cercetarii si INovarii si CNFPA.

Cine poate participa la trainingul 'Formare de Formatori'? Chiar si tu daca esti deja trainer, daca ti-ai dori sa fii sau daca pur si simplu vrei sa fii informat.

Taxa de participare este 2400 RON.
Si pentru ca stim ca nu ai intotdeauna toata suma de bani, o poti achita în două transe egale. Pentru a putea beneficia de reducerile oferite te rugăm să respecti termenele de plată.

Care sunt reducerile oferite?
• 5% - pentru achitarea taxei de participare inainte cu 2 saptamani de inceperea trainingului
• 10% - pentru doua sau mai multe persoane inscrise de la aceeasi institutie
• 5% - pentru persoanele care au mai participat la traininguri organizate de IRT
Reducerile se pot cumula.

Termenul limita de inscriere este: 19 februarie.
Cum pot sa ma inscriu? Pentru inscrierea la acest training te rugam sa accesezi formularul online de pe pagina web: http://www.irt.ro/ro/, sectiunea “Calendar traininguri”.
Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi la adresa de email inscrieri@irt.ro.Un membru al echipei noastre iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.


Behind every successful training there is a well-prepared trainer.

Despre Institutul Roman de Training

„Credem ca performanta unui intreg sistem depinde in cea mai mare masura de performanta fiecareia dintre persoanele care il formeaza. Instruirea continua, dorinta de a fi in fiecare zi mai bun si efortul constant in acest sens, reprezinta calea spre dezvoltarea personala, profesionala si organizationala.”

Institutul Roman de Training (IRT) este o organizatie fondata in anul 2002 de catre o echipa de traineri si consultanti independenti. In cei 6 ani de activitate pe piata de training din Romania, echipa IRT a creat peste 20 de traininguri pe teme de actualitate, a instruit peste 2500 de persoane şi a acumulat experienta numeroaselor traininguri livrate si proiecte internationale in care a fost implicata.

Institutul Roman de Training
Splaiul Unirii nr.4, bl.B3, Tronson II, et.1, ap.1, sector 4, Bucuresti
Telefon: 021.311.68.58, 0728.929.067.
birou@irt.ro