Seria 'Formare de Formatori - Dezvolta si Certifica trainerul din tine' continua cu un nou training in perioada septembrie-noiembrie 2008

BUCURESTI - 26 august 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Ne-am tot gandit cum sa promovam trainingul 'Formare de Formatori - Dezvolta si Certifica trainerul din tine' si am ajuns la concluzia ca cea mai buna metoda de promovare o constituie parerile celor care au participat deja la acest training. Asa ca...nu va vom spune cat este de interesant, eficient, interactiv, profesionist, vom duce doar vorba mai departe si vom spune ce au spus altii: 'Daca ar fi fost filmat programul de la un capat la altul l-as fi inclus in ciclul „Daca doriti sa revedeti!”. 'Cel mai complex si complet modul de invatare la care am participat: notiuni teoretice + modele practice + explicatii + apropierea prieteneasca a trainerilor fata de cursanti. Felicitari!' 'Un program eficient de formare, suport de curs bine realizat si o echipa de formatori foarte bine constituita.' 'De mult nu am participat la un training care sa genereze in mine o atare schimbare. Multumesc!'

Din tematica trainingului va spunem ca sunt incluse:
- Invatarea la adulti;
- Ciclul invatarii si stiluri de invatare;
- Motivatiile invatarii la adulti;
- Identificarea si analiza nevoilor de formare;
- Definirea si formularea obiectivelor de invatare;
- Cum se realizeaza un design de training;
- Tehnici de evaluare a trainingului;
- Logistica necesara in training;
- Diferentele intre training si curs;
- Un pic de legislatie pentru trainerii din Romania.

Durata:
Modulul I - Modul teoretic: 13-14 septembrie
Modulul II - Modul teoretic: 27-28 septembrie
Modulul III - Modulul teoretic: 11-12 octombrie
Modulul IV - Modulul teoretic: 25-26 octombrie
Modulul V - Modul de lucru si studiu individual: 27-31 octombrie 2008
Modulul VI - Examen final: 8 noiembrie

Pe parcursul primelor patru module trainerii IRT vor imbina metode interactive de training cu scopul de a transmite participantilor cunostintele si abilitatile necesare unui TRAINER de impact. Cele 8 zile de training vor fi interesante, solicitante, distractive, vor fi 8 zile in care veti descoperi lucruri noi despre dumneavoastra, veti invata cum sa construiti un program de training avand in vedere nevoile de invatare ale participantilor, veti exersa prezentari eficiente, veti primi si veti oferi feedback comportamental, veti invata tehnici de evaluare a trainingurilor pe care le veti sustine.

Pe parcursul Modulului V participantii la training vor aprofunda si aplica cunostintele dobandite pe parcursul zilelor de training, in cadrul unor proiecte realizate individual. Fiecare participant va avea de rezolvat aplicatiile practice care vor constitui lucrarea practica ce va trebui sustinuta in cadrul examenului final. Trainerii IRT vor acorda asistenta tehnica prin email participantilor in realizarea aplicatiilor practice pe parcursul intregului modul. Parcurgerea acestui modul NU presupune prezenta fizica in sala de training.

Examenul final de certificare va fi sustinut in fata unei Comisii formata din reprezentanti ai CNFPA si ai IRT. Examenul final va consta in prezentarea aplicatiilor practice realizate in modulul anterior si in sustinerea unui test grila. Ca urmare a absolvirii examenului, fiecare participant va primi un Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si CNFPA.

Dupa absolvirea trainingului, timp de 6 luni trainerii din cadrul programului iti ofera 6 ore de consultanta - poti solicita prin email sau intr-o intalnire, feedback pe designul de training conceput de tine, pe materialele, metodele, exercitiile, aplicatiile pe care intentionezi sa le folosesti in trainingul tau.


Traineri: Trainingul va fi sustinut de catre dl. Florin Ghinda si dl. Radu Lihaci. Pentru mai multe detalii despre cei doi traineri va rugam accesati www.irt.ro, sectiunea Echipa.

Taxa de participare: 2800 RON
Reduceri:
• 5% - pentru achitarea taxei de participare inainte cu 2 saptamani de inceperea trainingului
• 10% - pentru doua sau mai multe persoane inscrise de la aceeasi institutie
• 5% - pentru persoanele care au mai participat la traininguri organizate de IRT

Reducerile se pot cumula!

Data limita de inscriere: 3 septembrie 2008

Pentru inscrierea la acest training va rugam sa accesati formularul online de pe pagina web: http://www.irt.ro/ro/, sectiunea “Calendar traininguri”.

Pentru orice alte detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa de email: inscrieri(la)irt.ro sau la numerele de telefon: 021.311.68.58 sau 0728.929.067.

Despre Institutul Roman de Training

Credem ca performanta unui intreg sistem depinde in cea mai mare masura de performanta fiecareia dintre persoanele care il formeaza. Instruirea continua, dorinta de a fi in fiecare zi mai bun si efortul constant in acest sens, reprezinta calea spre dezvoltarea personala, profesionala si organizationala.”

Institutul Roman de Training (IRT) este o organizatie fondata in anul 2002 de catre o echipa de traineri si consultanti independenti. In cei 6 ani de activitate pe piata de training din Romania, echipa IRT a creat peste 20 de traininguri pe teme de actualitate, a instruit peste 2500 de persoane şi a acumulat experienta numeroaselor traininguri livrate si proiecte internationale in care a fost implicata.


Institutul Roman de Training
Splaiul Unirii nr. 4
Bl. B3, Tronson II, Et. 1, Apt. 1
Sector 4, Bucuresti, 040031
Tel: +40-21-311.68.58
GSM: +40-728-929.067
birou@irt.ro