Office Gifts lanseaza colectia de cosuri cadou corporate pentru sarbatoarea Pastelui

BUCURESTI - 23 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, HR

Office Gifts este lider in materie de inovatie si design pe piata cosurilor cadou din Romania, propunerile noastre imbina linii cromatice bine definite cu produse variate si de calitate, ambalate in cosuri si cutii de cadou moderne.

Cosuri cadou corporate pentru Paste

Cosuri cadou corporate pentru Paste

Catalogul Paste 2015 se adreseaza clientilor din mediul corporate care doresc sa rasplateasca eforturile angajatilor sau sa-si consolideze relatiile cu partenerii de afaceri prin oferirea unor cadouri exclusiviste. Cosurile cadou Office Gifts contin produse din ciocolata Belgiana, cozonci Panettone, prajituri traditionale de Paste Colomba, complementate de vinuri locale si bauturi fine din import. Cadourile noastre sunt decorate atent cu produse si motive specifice acestei sarbatori precum oua si iepurasi de ciocolata si vin ambalate in in cosuri si tavite impletite din lemn natur sau cutii si cufere de carton de cea mai buna calitate.

Parteneriatele stranse cu furnizorii nostri, precum si volumul mare de comenzi ne permit sa cream cosuri cadou cu produse premium la preturi foarte avantajoase. Alegeti cadourile Office Gifts din timp, pentru a scapa de griji in perioada agitata dinaintea sarbatorilor si pentru a beneficia de reducerea Early-Order 5% valabila pana in data de 03.04.2015. In plus, Office Gifts va ofera discounturi suplimentare in functie de volumul comenzii, consultati pagina noastra de discount corporate pentru mai multe detalii.

Ofiice Gifts realizeaza orice fel de cos cadou la comanda, in functie de cerintele si bugetul clientului. Contacteaza unul dintre consultantii nostri pentru a primi o oferta personalizata in maximum 24 de ore. La cerere putem personaliza oferta actuala sau poate crea aranjamente noi conform specificatiilor dumneavoastra. Echipa noastra poate sa realizeze la comanda si alte cosuri cadou potrivite pentru evenimentul dumneavoastra, va rugam sa ne comunicati cerintele si bugetul, urmand ca un consultant sa va contacteze cu o oferta.

Echipa noastra depune eforturi constante pentru a simplifica si a imbunatati interactiunea utilizatorilor cu siteul nostru. Astfel, achizitionarea de cosuri Paste direct din magazinul online www. officegifts .ro prezinta urmatoarele avantaje:

- Preturi pentru orice buget, incepand de la 40 de lei fara TVA

- Transportul gratuit al cadourilor pentru o destinatie in Bucuresti

- Livrare rapida in maxim 48 de ore

- Posibilitatea personalizarii cadourilor cu mesaje specifice companiei dvs.

- Discounturi de volum avantajoase

- Oferte personalizate de cosuri cadou, in functie de cerintele si bugetul dvs.

Despre Integrated Corporate solutions

Office Gifts este operat de SC Integrated Corporate Solutions SRL. Obiectul principal de activitate consta in designul, asamblarea si livrare de Cosuri Cadou pentru segmentul corporate. Designerii nostrii au ales cu atentie fiecare dintre produsele folosite in Cosurile Cadou pentru a va oferi o experienta multisenzoriala de neegalat.